• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzdolabındaki yiyecekler kaç saat durur?

-Thanatos-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
13.208
46.518
548
27
Sevgili Mune, Kazen eğer yanlış yer ise çok özür diliyorum.
Tam olarak nereye uygun başlığı açacağımı bilmediğim için buraya açıyorum.
Yaklaşık 9 10 saattir elektrikler yok. 5 6 saat daha olmayacağını söylediler.
Buzdolabındaki yiyecekler tahmini olarak ne kadar dayanır?
Üst kat daha çözülmeye başlamamış. 0st katı tahliye etmem gerekir mi?
Bir dolu yiyecek yaptığım hazırladığım bir sürü kışlık malzeme var, heba olmasını istemiyorum.

Sevgili Mune, Kazen eğer yanlış yer ise çok özür diliyorum.
Tam olarak nereye uygun başlığı açacağımı bilmediğim için buraya açıyorum.
Yaklaşık 9 10 saattir elektrikler yok. 5 6 saat daha olmayacağını söylediler.
Buzdolabındaki yiyecekler tahmini olarak ne kadar dayanır?
Üst kat daha çözülmeye başlamamış. 0st katı tahliye etmem gerekir mi?
Bir dolu yiyecek yaptığım hazırladığım bir sürü kışlık malzeme var, heba olmasını istemiyorum.
Kapagını açmakla hata yapmışsınız üst kat kendi sogugu ile baya uzun bir süre durabiliyor kapagı açmayın bu içerideki ısıyı düşürdüğü için dayanma süresini azaltıyor

Kapagını açmakla hata yapmışsınız üst kat kendi sogugu ile baya uzun bir süre durabiliyor kapagı açmayın bu içerideki ısıyı düşürdüğü için dayanma süresini azaltıyor
Peki ortalama ne kadar daha dayanır? Kontrol amaçlı 3 4 kez açtım bir daha açmayayım o zaman.

Peki ortalama ne kadar daha dayanır? Kontrol amaçlı 3 4 kez açtım bir daha açmayayım o zaman.
Biz evde yokken sigortalar atmıştı üst kat rahat 15 saat dayanabiliyor kapagı açılmadığı sürece tabi birazda içerideki yiyeceklerin yapısı da etkili biber vs dograyıp koyduysanız onlar çabuk çözülen şeyler ama çözülme süresi uzun olan et vs gibi besinler varsa elektrikler gelene kadar dayanır

Biz evde yokken sigortalar atmıştı üst kat rahat 15 saat dayanabiliyor kapagı açılmadığı sürece tabi birazda içerideki yiyeceklerin yapısı da etkili biber vs dograyıp koyduysanız onlar çabuk çözülen şeyler ama çözülme süresi uzun olan et vs gibi besinler varsa elektrikler gelene kadar dayanır
Biber yok, kışlık domates, menemen fasülye falan yapmıştım.
Onlar var. Bir de kurbanlık et türü şeyler.
Umarım bozulmaz hiçbiri. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Biber yok, kışlık domates, menemen fasülye falan yapmıştım.
Onlar var. Bir de kurbanlık et türü şeyler.
Umarım bozulmaz hiçbiri. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Rica ederim onlar kolay kolay bozulmaz merak etmeyin ama kapagı hiç açmayın elektrikler gelene kadar

Yok hayır ısınmadı.
Ben keko gibi açıp açıp kapatıyordum dolabı. Daha açmayacağım :KK70:
yapma yapma sakın açma :D dayanır elektrikler gelene kadar alt da üst de.bişey olmaz kışlıklara.yok ben çok panikledim ve çıkıp buz bulabiliriz diyosan hazır buz satılıyo ya poşetlerde onlardan alıp tıkabilirsin içine ama kapağını kurcalama daha bişey olmaz :D

yapma yapma sakın açma :KK70: dayanır elektrikler gelene kadar alt da üst de.bişey olmaz kışlıklara.yok ben çok panikledim ve çıkıp buz bulabiliriz diyosan hazır buz satılıyo ya poşetlerde onlardan alıp tıkabilirsin içine ama kapağını kurcalama daha bişey olmaz :KK70:
Buz küpleri bulabilirim ama bayağı dolu. Aralarına tıkıştırsam olur mu :D

olur sokuştur :KK70: bizim dolap bozulmuştu bi sene tam soğutmuyodu o zaman kullanıyoduk bu yöntemi
Bu jel kıvamında olanlar mı iyi yoksa diğerleri mi? :D çok kötü ya elektrik kesintisi. En az 5 saat daha gelmeyecek İstanbulun orta yerinde

Back
X