böyle birşey başıma gelmedi ama ben hep sirkeli suyla silerim bütün kokuları alır.hemen çalıştırmasaydınız dolabı biraz açık bırakın kapağını koku dağılsın sonra tekrar deneyin sirkeli suyu
Ben de bir kase sütün içine vanilya veya tarçın döküp bekletılince kokuların gittiğini duymuştum..
Koku gitti mi merak ettim ne yaptın??
canım aynı şey benimde başıma geldi. ne yaptıysam kokuyu gideremedik. vanilya,süt, kahve, karanfil, sabun. sirkeli su ne duyduysam yaptım ama sonuç alamadım. son olarak servisi aradık ne yapabiliriz diye. yanmış odun közü (mangal yaptıktan sonra kalan köz)koyun kokuyu alır dediler. hem dondurucu kısmına hem de alt kısma koyduk kokudan eser kalmadı. birde buzdolabının arka tarafında tahliye yeri oluyor orayı kontrol ettin mi bilmiyorum ama bizim orayada et suyu toplanmıştı onuda temizlemek gerekiyor. bulunduğum yer sıcak diyorsun eğer orada biriken bişey varsa kurtlanma olur canım.
Bir kasenin içine süt koyup buzdolabına bırakın ayrıca karbonatlı ılıcık su ile buzdolabınızı silmeyi deneyin.Kolay gelsin.
bir yakınımın başına böyle bir olay geldi çok ta titizdir ne yaparsa yapsın kokuyu yok edemediler üzgünüm ama dolabı değiştirmek zorunda kaldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?