Hayırlı günler,hayırlı ramazanlar hepinize...
Bundan iki hafta önce 1 haftalık tatile çıktık,eve bir geldik ki,ihmalkarlıgımızdan dolayı buz dolabı bozulmus ve 7 gün kapalı kalmıs...
Daha kapıdan girmeden bu berbat koku ne diye konusarak girdik,subhanallah öyle berbat olmustu ki bütün erzaklarım gitmiş..Etler sim siyah olmustu,bulundugum yer acayip sıcak,kokusuda çabuk dağılmıs malum...
Et kokusuda insan ölüsü gibi mubarekbilmiyorumkismile
Neyse iki gün temizlik yaparak evden kokuyu giderdik çok şükür,hiçbir sey kalmadı,
yalnız dolabımda hayla açınca bir koku var bilmiyorumkismile...
Sirkeli su ile yıka dediler yaptım,limon koy dediler koydum,kömür de koydum gene tavsiye üzerine...AMA NAFİLE... O koku bir türlü gitmiyor..bilmiyorumkismile
Erzak koymaya korkuyorum,üzerlerine sinecek diye...
Var mı sizin bir çözümünüz hanımlar,nasıl giderebilirim?...
Ne yapmam gerekiyor?...bilmiyorumkismile
Bundan iki hafta önce 1 haftalık tatile çıktık,eve bir geldik ki,ihmalkarlıgımızdan dolayı buz dolabı bozulmus ve 7 gün kapalı kalmıs...
Daha kapıdan girmeden bu berbat koku ne diye konusarak girdik,subhanallah öyle berbat olmustu ki bütün erzaklarım gitmiş..Etler sim siyah olmustu,bulundugum yer acayip sıcak,kokusuda çabuk dağılmıs malum...
Et kokusuda insan ölüsü gibi mubarekbilmiyorumkismile
Neyse iki gün temizlik yaparak evden kokuyu giderdik çok şükür,hiçbir sey kalmadı,
yalnız dolabımda hayla açınca bir koku var bilmiyorumkismile...
Sirkeli su ile yıka dediler yaptım,limon koy dediler koydum,kömür de koydum gene tavsiye üzerine...AMA NAFİLE... O koku bir türlü gitmiyor..bilmiyorumkismile
Erzak koymaya korkuyorum,üzerlerine sinecek diye...
Var mı sizin bir çözümünüz hanımlar,nasıl giderebilirim?...
Ne yapmam gerekiyor?...bilmiyorumkismile