buzdolabı tavsiyeleriniz...

duruberil10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
2.166
80
78
merhaba arkadaşlar hepinize,
ben de hangi buzdolabını kullanıyorsunuz;hangi markanın hangi ürününü tavsiye edersiniz merak ediyorum.çünkü seneye buzdolabımı değiştirmeyi planlıyorum.buzdolabım 7 yıllık.markası arçelik..ancek ben pek memenun değilim..benim buzdolabımdam ilk bekleentim ürünleri çok uzun süre taze tutması..kayınvaldem ömürlük buzdolabın değiştirdi. boshs marka buzdolabı aldı..çok memnun 10 gün kalan yeşillikler bile tazecik duruyor.siz hangi markaları tavsiye edersiniz?ben özelliklerden pek anlamıyorum da.lg falan diyorlar..hangi buzdolapları ömürlüktür ve ürünleri uzun süre taze tutabilir?..

ben yeni aldım bhosh marka çok memnunum a++ 2ay oldu alalı 78 tl elektrik faturası 2 aydır 50 geliyo

ben yeni aldım bhosh marka çok memnunum a++ 2ay oldu alalı 78 tl elektrik faturası 2 aydır 50 geliyo

bir de tasarruf özelliği mi varmış bu marka daha da sıcak gelmeye başladı ama tam olarak öğrenmeliyim alana kadar belki daha da iyisi vardır..teşekkürler cnm.

derin dondurucusu aşağıda olanlardan istiyorum arkdaşlar,
hadi bakalım okuyan var ama pek cvp veren yok...:) fikri olan yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…