- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
- Konu Sahibi Mavi siyah
-
Sirke ile heryerini silin. Sonrada huylandiginiz yerlere kesilmis limon koyun.Kızlar elektrik kesilmiş gündüz ben evde yokken geldikten sonra buzdolabının altı iki gün aşağıdan aktı ama şimdi akmıyor buzluktaki Et ve yiyeceklerde koku yok ancak buz dolabının buzluğu kokuyor hava kanallarına Strafor mu deniyo deliklerine malzeme eriyince girmiş onu nasıl temizleyebilirim nasıl çıkarabilirim bilgisi olan var mı çok kötü kokuyo yanlış birşey yapmak istemiyorum moralimi bozdu odayı kokuttu çok ilginç ama buzluktaki malzemeler kokmuyor havalandırma yeri kokuyo
Herşeyi denedim de şu delikli havalandırma yerini nasıl sileceğim havalandırma delikleri var elim sığmaz ki orayaSirke ile heryerini silin. Sonrada huylandiginiz yerlere kesilmis limon koyun.
Fisfisli bir siseye sirke doldurup siksaniz olurmu acabaHerşeyi denedim de şu delikli havalandırma yerini nasıl sileceğim havalandırma delikleri var elim sığmaz ki oraya
Kahve ve vanilya denedim çekmediTam canlandıramadım gözümde ama diş fırçası ya da boru fırçası, biberon fırçası gibi birşeyler ile silsen olmaz mı?
Koku içinde bir kâseye kahve koyup dolabın içine koy, kokuyu çeker direk.
bi ara esyali bir ev tutmustuk ve kadin dolapta et pizza birakmisti. Ayni soyleduginiz gibi o deliklere akmisti. Ne yaptiysam gecmedi maalesef. Dolabin soguk ayarini arttirdim en sona kadar. Zamanla kendiliginden o dolap kokusu gecti.Kızlar elektrik kesilmiş gündüz ben evde yokken geldikten sonra buzdolabının altı iki gün aşağıdan aktı ama şimdi akmıyor buzluktaki Et ve yiyeceklerde koku yok ancak buz dolabının buzluğu kokuyor hava kanallarına Strafor mu deniyo deliklerine malzeme eriyince girmiş onu nasıl temizleyebilirim nasıl çıkarabilirim bilgisi olan var mı çok kötü kokuyo yanlış birşey yapmak istemiyorum moralimi bozdu odayı kokuttu çok ilginç ama buzluktaki malzemeler kokmuyor havalandırma yeri kokuyo
Ya elektrik gidince eriyip oraya akmış Ayarı maksimum da peki o artıklar hala orda kalıyo arada ve beş sinir ediyo ayrıca nasıl temizlerimbi ara esyali bir ev tutmustuk ve kadin dolapta et pizza birakmisti. Ayni soyleduginiz gibi o deliklere akmisti. Ne yaptiysam gecmedi maalesef. Dolabin soguk ayarini arttirdim en sona kadar. Zamanla kendiliginden o dolap kokusu gecti.
yani orasi vidali bi bolneydi bizde. İcine de bi sey dokemeyeceginize gore mecburen kalicak. Sonucta sogukta mikrop yasayamaz. Kokuyuda emiyoor bi sure sonra. Temizlemenin bi yolu yok galiba. Motora falan su klacar nolur nolmaz diye ben hic dokunamamistiim.Ya elektrik gidince eriyip oraya akmış Ayarı maksimum da peki o artıklar hala orda kalıyo arada ve beş sinir ediyo ayrıca nasıl temizlerim
Sirkeli su ile bezi deliklerin aralarına tıkaya tıkaya sildim ama düz olmadığı için temizleyebilmişim kadarını sildim buzluktaki olan etleri vb gibi şeyleri kullanmalı mıyım çöpe mi atmalıyımyani orasi vidali bi bolneydi bizde. İcine de bi sey dokemeyeceginize gore mecburen kalicak. Sonucta sogukta mikrop yasayamaz. Kokuyuda emiyoor bi sure sonra. Temizlemenin bi yolu yok galiba. Motora falan su klacar nolur nolmaz diye ben hic dokunamamistiim.
Sökmek gerekiyor belki, tamirci çağırıp açtırsanız.Kızlar elektrik kesilmiş gündüz ben evde yokken geldikten sonra buzdolabının altı iki gün aşağıdan aktı ama şimdi akmıyor buzluktaki Et ve yiyeceklerde koku yok ancak buz dolabının buzluğu kokuyor hava kanallarına Strafor mu deniyo deliklerine malzeme eriyince girmiş onu nasıl temizleyebilirim nasıl çıkarabilirim bilgisi olan var mı çok kötü kokuyo yanlış birşey yapmak istemiyorum moralimi bozdu odayı kokuttu çok ilginç ama buzluktaki malzemeler kokmuyor havalandırma yeri kokuyo
servis çağırKızlar elektrik kesilmiş gündüz ben evde yokken geldikten sonra buzdolabının altı iki gün aşağıdan aktı ama şimdi akmıyor buzluktaki Et ve yiyeceklerde koku yok ancak buz dolabının buzluğu kokuyor hava kanallarına Strafor mu deniyo deliklerine malzeme eriyince girmiş onu nasıl temizleyebilirim nasıl çıkarabilirim bilgisi olan var mı çok kötü kokuyo yanlış birşey yapmak istemiyorum moralimi bozdu odayı kokuttu çok ilginç ama buzluktaki malzemeler kokmuyor havalandırma yeri kokuyo
etlerde bi koku yoksa onlari atmayin. Dolabin icindeki koku etkilemez onlariSirkeli su ile bezi deliklerin aralarına tıkaya tıkaya sildim ama düz olmadığı için temizleyebilmişim kadarını sildim buzluktaki olan etleri vb gibi şeyleri kullanmalı mıyım çöpe mi atmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?