Buzdolabı cam rafları sorunu

perihan76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
2
0
86
48
İstanbul
Merhaba arkadaşlar herkese selam.

Üye oldum ama pek nete giremiyorum çocuk yüzünden. Sizlere sormak istediğim; Yeni bir buzdolabı aldım ve cam rafları var. Eskisi ızgara raftı ve sıkıntı olmuyordu bir şey koyarken ama şimdiki cam raf olduğundan tencere, tava koyarken çizilecek.:50: Bu cam rafların üzerine ne koymalıyım? Satılan bir ürün var mı? Siz nasıl bir şey uyguluyorsunuz? Teşekkürler.

bizimkide cam, tencerede koyuyoruz tavada herseyde hiç bi sorun olmuo hatta ızgaradan daha kolay temızlemesı zaten yemekler sıcakken koymazsın bi sorun olmaz:3:

aslında tencere vs cam raflarda çizilme yapmaz. Ama illa ki bir şey sereyim diyorsan dantele benzer naylon örtüler var onlardan serenleri görmüştüm.

çizilir mi diye hiç aklıma gelmedi senelerdir kullanıyorum :37:

bırak çizilirse çizilsin.

3 günlük dünya takma kafanı ufak şeylere, yaşa hayatını arkadaşım.

:131::131::131:

buzdolabımın cam rafı da çizilerse çizilsin nolcak sanki... ama çizilmez gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz..

haa illa bişe kullanmak istiyorum dersen annem tam raflara göre örtü almıştı ( yedekleriyle beraber) onun için bu şekil kullanmak daha kolaydı çünkü silmeyle falan uğrasamıyor örtüleri çıkarıp yıkamak daha kolay geliyo ona.. ama annemin amacı camın çizilmesi değilde temiz olmasıydı..

Son düzenleme:
heheh çizilirse çizilsin
benim buzdolabımın rafları da cam
hiçbirşey olmadı şu ana kadar
çizilse de umrumda olmaz
hayat kısa takma böyle şeylere

benimkide cam 12 yıldır kullanıyorum
çizilmedi ama bizaman sonra matlaşıyor
aman benimlemi yaşıycak napalım :34::34:

kızlar buzdolabına sardığımız o beyaz dantelimsi şeyler dolabın içindeki ısının dolaşımını engelliyomuş buzdolabını bozuyormuş annemede yetkili servis söylemiş :37:

kızlar buzdolabına sardığımız o beyaz dantelimsi şeyler dolabın içindeki ısının dolaşımını engelliyomuş buzdolabını bozuyormuş annemede yetkili servis söylemiş :37:

evet eşime de öyle söylemiş buzdolabımı getiren servis görevlisi.ben de örtü sermeyi düşünüyodum ama eşim öle deyince sermedim.çizilmiyor sanırım çok dikkat etmedim.annemin evindeki de camdı ordan hoyrat alıştım :1:
yine tencere vs. koyarken dikkatli koyuyorum tabi ama çizilmemesi için ne zamana kadar kendimi paralayabilirim.nasılsa bi gün bozulup gitcek.ayrıca bazen aceleyle iş yaparken onu filan düşünmüyo insan.boşver bacıııım rastgeleee... senden kıymetli mi :60:

Son düzenleme:
bence cam rafları temizlemek daha kolay ızgara olanların aralarına kaçan kirleri çok zor çıkıyor yani hem cam raflar buzlu cam oluyo ki yani çizilmez

bizimki senelerdir cam raf ve çizilme olmadı.
Hani birşey olmaz ama rahatsız oluyorsan annem bozdolabının içi kirlenmesin diye mutfak bezi seriyor
Hani üstünde elma armut figürü olanlardan :1:
arada bir çıkarır nevresimlerle birlikte yıkarsın.
Hem çizilmez , hem temiz kalır buzdolabı ...

Son düzenleme:
starda soframız diye program var.geçen hafta yemek yapan kadın buzdolabını hazır dantellerle kaplamış.ama pek hoş duracağını sanmam.

ilginç nevresimlerle mi ??

Biz beyazlarla yıkıyoruz .Don , atlet ne varsa işte onlarla beraber 70 derecede ön yıkamalı
Ama beyazları 60 derecede yıkadığını söyleyen hijen takıntılı kk hanımları aa olur mu öyle şey donla yıkanır mı ıyk demesin diye söylemedim.
Nevresimler de 60 derecede yıkanıyor. Bence bir sorun teşkil etmez.

Neresini ilginç buldunuz ?

Son düzenleme:
Benimki de camlı 2 senedir hiç çizildiğini görmedim.
Ama için rahat etmiyorsa şeyler var nasıl anlatsam büyük rulo şeklinde satılıyor kesip kesip kullanıyorsun çok hafif bir örtü hatta kullanıp atıyorsun fiyatı da uygun.

Buzdolabı raflarına örtü falan koymayın dolaba zararı var servis için gelen kişiler söylemişti

Back