Buz'dan Yapılan Tasarımlar

monii

mutluluk gülü..
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2007
195
0
116
39
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Ateş basanlar için birebir:Roflol: :Roflol:

ekleyecektim ama varmış :)
ben bu otelde kalamam bee çok garip her yer buzz

Her geçen gün biraz daha popüler hale gelen buz ve kar oymacılığı Çin'in Harbin kentinde çoktan en popüler kış aktiviteleri arasında yerini aldı bile.

Dünyanın dört bir yanından gelen yetenekli takımlar, hünerlerini gösterip eşsiz şaheserler ortaya çıkarıyor. Buz ve kar oyularak ortaya çıkan eserler, üzerlerine ışık düşünce, masallardan fırlamış birer kış sihri gibi görünüyor.

Bu güzellik, erimeden önce görenlerin kalbini eritiyor.

Her geçen gün biraz daha popüler hale gelen buz ve kar oymacılığı Çin'in Harbin kentinde çoktan en popüler kış aktiviteleri arasında yerini aldı bile. Dünyanın dört bir yanından gelen yetenekli takımlar, hünerlerini gösterip eşsiz şaheserler ortaya çıkarıyor. Buz ve kar oyularak ortaya çıkan eserler, üzerlerine ışık düşünce, masallardan fırlamış birer kış sihri gibi görünüyor.

(alıntıdır)

tv de izlemiştim bu oteli ama ben kasızım zaten görüntüleri bile dondurdu beni ama hoş doğrusu milyarlarım olsa vermem bu otelde kalmak için

soğuk havayı sevmeme ragmen bu otelde kalmak isterdim
çok höş olurdu biraz donardım ama olsun...

yok yok asla kalmak istemem............ne o öyle buz gibi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…