Maske Tarifleri Buz maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

kalbimdurur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
343
0
0
İzmir
kızlar yeni bir formül hatta rus kızlarının güzellik sırrı.. buz masajı her akşam uyumadan önce küçük bir kalıp buzu temiz yüzünüze sürün alın burun çene yanak yani yüzünüzün her bölgesine gezdirerek hafifçe masaj yapın hatta göz altlarınıza..,ilerleyen yaşlarda kırışık ve sarkmaları geciktirir en aza indirir..yaptıktan sonra temiz havluylu yüzünüzü hafif baskılarla silin..bide havluylu yüzünüzü sertçe silmeyin!!!hatta bu buz masajını bacaklarınız da selülüt varsa haftanın 3 günü yada 4 günü uygulayın buz masajı hem sıkılaştırır hem selülütleri yok eder.ben yüzüme kullanıyorum sadece düzenli kullandığım için çok memnunum...:49::49::49:

kızlar yeni bir formül hatta rus kızlarının güzellik sırrı.. buz masajı her akşam uyumadan önce küçük bir kalıp buzu temiz yüzünüze sürün alın burun çene yanak yani yüzünüzün her bölgesine gezdirerek hafifçe masaj yapın hatta göz altlarınıza..,ilerleyen yaşlarda kırışık ve sarkmaları geciktirir en aza indirir..yaptıktan sonra temiz havluylu yüzünüzü hafif baskılarla silin..bide havluylu yüzünüzü sertçe silmeyin!!!hatta bu buz masajını bacaklarınız da selülüt varsa haftanın 3 günü yada 4 günü uygulayın buz masajı hem sıkılaştırır hem selülütleri yok eder.ben yüzüme kullanıyorum sadece düzenli kullandığım için çok memnunum...:49::49::49:
evet buz küpleri çok iyi ama sadece su mu yoksa

kızlar forumlarda araştırırken biberiye çayının cildi toparladığı ve canladırdığını öğrendim. maden suyu ve demlediğim biberiye çayını birleştirip buz kalıplarına döktüm. hem yüzüme hem göğüslerime hem de popoma yapmak için. popoma bir kez yapabildim ama düzenli yapmaya kararlıyım. Fark olursa bilgi veririm. :)))

Back
X