arkadaşlar ben vortex cihazla başladım... yüzüme 3 seans gittim tüm vicudumada başladım çarşamba 2. seansa gidecem... bi seansa girdiğimde vücüdümda makina değemiş hiç bi yer kalmıyo... hiç canım acımıyo özel bölgee dahil... yalnız özel bölgemin alt kısımlarında dökülme olmadı nerdeyse ama üst kısımlar çok iyi döküldü bu herkes de mi böyle ? hiç vortex deneyen var mı aramızda deneyimlerni paylaşsa bizmle
ben 2. seanda gidicem ilk seansta koltuk altımın çıkan hepsi döküldü genital bölgemin çoğu döküldü bacak ve kollarımda biraz dökülme oldu ilk seans bu kadar etkiliyse devamı gelir sanırım.. buz lazer yaptırıyorum bende . genital bölge çok acıyo ama diğer yerlerde hiç acı hissetmiyorum ben
Merhaba ben genital bölgeme buz lazer yaptırıyorum . Acı eşiğim çok düşük o yüzden ben genital bölgemde biraz acı hissettim fakat diğer bölgelerde hiç bir acı duymadım .arkadaslar merhabalar, bende bu buz lazeri arastiriyorum 2,3 gundur. yaptiran birini buldun sonunda. ben genital bolgeme yaptirmak istiyorum cunku artik biktim basa cikamiyorum, ama asiri korkuyorum oyle boyle degilaci esigimmi dusuk bilmiyirum, hic agda yaptiramadim mesela. bu buz lazera acisiz diyorlar gercekten oylemi? ozellikle aci konusunda yorumlarinizi bekliyorhmmm