Buz lazer sitesinden gittiğiniz klinik oldu mu?

cheescakevesufle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
187
30
98
34
Arkadaslar Istanbul'dayım. Buz lazer sitesinden bir yere gitmek baslamak istiyorum. Fiyat sordum benzer fiyatlar veriyolar genelde 8 seans veriyolar. Bazıları paket yapmıyor tek seans ucreti veriyor. Fark eder mi hangisine gideceğim. Hepsi guvenilir midir yani o sitedeki yerler. Orijinal buz lazer aleti kullanan yerlermiş bunlar. Bir de paket alsak da ucreti ayri ayri her seans sonrasi odesek olur mu pesin odemekten cekiniyorum bir sorun cikar mi pesin odesem? Ve son olarak yogun tuyluyum esmer tenliyim. Kol ve gobek de buz lazerle gecer mi? Onlara sorsam geçer diyeceklerdir siz tecrube edenlerden fikir almak istedim.

İsim vermeye çekiniyorsaniz özelden de yazabilirsiniz şyrayi tavsiye ederim şurayı etmem diye.

Ben gidiyorum buzlazer sitesinden aramıştım ben de çnkü diğerleri çakma buz gerçekte ıpl genelde. Ama yanılmıyorsam gittiğim yer koyu tenlerde diğer lazeri tercih ediyor. Siz de bi görüşürsünüz yine. Ben ilk seansa ücretini verip girdim sonra 8 seans paket aldım. Aşırı memnunum.

Bende sitede yer alan biyere gidiyorum ve dokulmelerden de fazlasiyla memnunum.Paket halinde aldim.

bende gittim beylikdüzündeki kliniğe ancak çenemi yaktılar iz kaldı hala uğraşıyorum lekeyi gidermeye... hiç ama hiç memnun kalmadım sonrasında başka lazere bile gittim ama ne fayda...

Bende sitede yer alan biyere gidiyorum ve dokulmelerden de fazlasiyla memnunum.Paket halinde aldim.
merhabalar, nerelerde yaptırdığınızı öğrenebilir miyim? ayrıca kola yaptırıyor musunuz orada da etkili mi?

Kol ve bacak inanılmaz güzel sonuç veriyor bence 4. Seanstan sonra farkı farkediyorsunuz
Bende buzlazer.com sitesinden bularak bağdat caddesinde bi yere başladım gayet memnunum. İlk iki üç seansı tek seans olarak ödedim güvenmediğim için. Memnun kalınca paket aldım. Ama tek seans olarak fiyat daha yüksek oluyo haliyle.

merhabalar, nerelerde yaptırdığınızı öğrenebilir miyim? ayrıca kola yaptırıyor musunuz orada da etkili mi?
Ben yaptirmiyorum Mehmet Akgunun klinigine gidiyorum dokulmelerin guzel.Kol icin yorum yapamayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…