Elbette hastane var ama güzellik merkezinde bile 1.800 tl ile anlaştık hastanelerin ücretleri çok fazla öğrenci olduğumuz için daha fazlasını kaldıramazdık.Güzellik merkezlerine guvenmeyin. Hastane yok mu orada
Vucut bolgesinde buzlazer diod sistem ise yaramiyor maalesef. Yuz tuyleri icin daha uygun.Merhaba arkadaşlar buz lazer yaptırıyorum ve sorunlarım var sizinle paylaşmak istedim belki bilen biri vardır ümidi ile.
Biz 3 arkadaş Eskişehir'de buz lazer yapan bir güzellik salonuna gittik. 5. seansımız bitti evet tüylerde incelme var bikini bölgesinde baya dökülme oldu hatta ama kesinlikle bitmiyor. Buz lazerin acısız olduğu söyleniyor fakat ben kremsiz bikini bölgesinin acısına dayanamıyorum. Lazerin batıkları azalttığı söylenir fakat benim batıklarımda artış oldu ve arkadaşımında cildinde kırmızı kırmızı noktalar var. Lazerden bir gün önce jilet yapmamız isteniyor fakat lazer işleminden sonra tüylerin çıkış süresi oldukça hızlı ertesi randevuya yani 1 ay sonraya baya uzamış oluyorlar. Yaz geldi nasıl yapacağız hiç bir fikrimiz yok açıkça.
Bu konularda bilgili olanlar elbet vardır sizlere danışmak istiyorum sizce de bizim durumumuzda bir sıkıntı yok mu ?
Alabalık32 buz lazerle buz başlıklı diod lazer aynı şey mi?Gideceğim yerde buz başlıklı diod lazer var ve buzlazer.com da çıkmıyor.Soprano falan yazmıyor üstünde deVucut bolgesinde buzlazer diod sistem ise yaramiyor maalesef. Yuz tuyleri icin daha uygun.
O zaman cakma buzlazerdir. Sakin gitmeyin paranizi heba etmeyin. O sitede gideceginiz yerin ismi yoksa taklittir.Alabalık32 buz lazerle buz başlıklı diod lazer aynı şey mi?Gideceğim yerde buz başlıklı diod lazer var ve buzlazer.com da çıkmıyor.Soprano falan yazmıyor üstünde de
Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında buz lazer İçin uygun bir yer var mı?
Alabalık32 buz lazerle buz başlıklı diod lazer aynı şey mi?Gideceğim yerde buz başlıklı diod lazer var ve buzlazer.com da çıkmıyor.Soprano falan yazmıyor üstünde de
O zaman cakma buzlazerdir. Sakin gitmeyin paranizi heba etmeyin. O sitede gideceginiz yerin ismi yoksa taklittir.
Başka hangi cihazlar var peki bildiğiniz onları da araştıralım onaylı olup olmadıklarına bakalım çünkü insanlar sahte cihazlarla kandırılıp mağdur ediliyor ne yazık ki...Bu arkadaşın yazdığına itibar etmeyin. Kendisi buzlazer com reklamı yapmaktadır. buzlazer com bir markanın buz lazer epilasyon cihazını satmaktadır. Fakat öyle bir algı yaratmaya çalışıyorlar ki tek buz lazer epilasyon cihazı o markada varmış gibi. Fakat öyle değil. Türkiye'de ve dünyada çok sayıda farklı marka vardır buz lazer teknolojisine sahip. buzlazer com kafasına göre bir site oluşturmuş, cihaz sattıkları yerleri yazmış ve başlık atmış demiş ki; gerçek buz lazer sadece buralarda. Fakat öyle bir şey doğru değil. İnsanları kandırmaktır bu.
Buz lazer, diode lazer epilasyon cihazlarının başlığında bulunan buz teknolojisidir. farklı markalarda mevcuttur. Algılara kapılmayın. Özellikle insanları kandırmaya çalışanlara asla inanmayın!
Evalife 8 cihazını araştırmanızı öneririm. Bsf cosmo firmasına ait. Cihazları T.C. Sağlık bakanlığı kozmetik onaylı tek cihaz. Yine FDA onayı da var araştırdığım kadarıyla. Diğer firmaların hep FDA onaylı. Yani Türkiye'de sağlık açısından bir geçerliliği yok sanırım. Türkiye'de her şehrinde bu markayı bulabilirsiniz bu arada. Bunun dışında Fiber Optik buz lazer var. O da oldukça iyi bir cihazdır. Evalife 8 kadar geniş kapsamda her ilde bulabilir misiniz bilmiyorum ama bulursanız güvenebilirsiniz.Başka hangi cihazlar var peki bildiğiniz onları da araştıralım onaylı olup olmadıklarına bakalım çünkü insanlar sahte cihazlarla kandırılıp mağdur ediliyor ne yazık ki...
ee ben ordan baktm da gittim şimdi girdigim yer sahtemi soprano platunum kullanıyolarBu arkadaşın yazdığına itibar etmeyin. Kendisi buzlazer com reklamı yapmaktadır. buzlazer com bir markanın buz lazer epilasyon cihazını satmaktadır. Fakat öyle bir algı yaratmaya çalışıyorlar ki tek buz lazer epilasyon cihazı o markada varmış gibi. Fakat öyle değil. Türkiye'de ve dünyada çok sayıda farklı marka vardır buz lazer teknolojisine sahip. buzlazer com kafasına göre bir site oluşturmuş, cihaz sattıkları yerleri yazmış ve başlık atmış demiş ki; gerçek buz lazer sadece buralarda. Fakat öyle bir şey doğru değil. İnsanları kandırmaktır bu.
Buz lazer, diode lazer epilasyon cihazlarının başlığında bulunan buz teknolojisidir. farklı markalarda mevcuttur. Algılara kapılmayın. Özellikle insanları kandırmaya çalışanlara asla inanmayın!
Merhaba arkadaşlar buz lazer yaptırıyorum ve sorunlarım var sizinle paylaşmak istedim belki bilen biri vardır ümidi ile.
Biz 3 arkadaş Eskişehir'de buz lazer yapan bir güzellik salonuna gittik. 5. seansımız bitti evet tüylerde incelme var bikini bölgesinde baya dökülme oldu hatta ama kesinlikle bitmiyor. Buz lazerin acısız olduğu söyleniyor fakat ben kremsiz bikini bölgesinin acısına dayanamıyorum. Lazerin batıkları azalttığı söylenir fakat benim batıklarımda artış oldu ve arkadaşımında cildinde kırmızı kırmızı noktalar var. Lazerden bir gün önce jilet yapmamız isteniyor fakat lazer işleminden sonra tüylerin çıkış süresi oldukça hızlı ertesi randevuya yani 1 ay sonraya baya uzamış oluyorlar. Yaz geldi nasıl yapacağız hiç bir fikrimiz yok açıkça.
Bu konularda bilgili olanlar elbet vardır sizlere danışmak istiyorum sizce de bizim durumumuzda bir sıkıntı yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?