• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Buz Lazer Sıkıntısı

withyou

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
10
1
286
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar buz lazer yaptırıyorum ve sorunlarım var sizinle paylaşmak istedim belki bilen biri vardır ümidi ile.

Biz 3 arkadaş Eskişehir'de buz lazer yapan bir güzellik salonuna gittik. 5. seansımız bitti evet tüylerde incelme var bikini bölgesinde baya dökülme oldu hatta ama kesinlikle bitmiyor. Buz lazerin acısız olduğu söyleniyor fakat ben kremsiz bikini bölgesinin acısına dayanamıyorum. Lazerin batıkları azalttığı söylenir fakat benim batıklarımda artış oldu ve arkadaşımında cildinde kırmızı kırmızı noktalar var. Lazerden bir gün önce jilet yapmamız isteniyor fakat lazer işleminden sonra tüylerin çıkış süresi oldukça hızlı ertesi randevuya yani 1 ay sonraya baya uzamış oluyorlar. Yaz geldi nasıl yapacağız hiç bir fikrimiz yok açıkça.

Bu konularda bilgili olanlar elbet vardır sizlere danışmak istiyorum sizce de bizim durumumuzda bir sıkıntı yok mu ?

Güzellik merkezlerine guvenmeyin. Hastane yok mu orada

O zaman dişinizi gösterin biraz şuan tek tük kalmış olmalıydı

Yanlış düşünüyorsunuz.Hastanelerdeki lazer işlemlerinde işlemi başınıza oturup doktorun yaptığınımı sanıyorsunuz?..Öyle olsa bile başınıza oturup lazer işlemi yapan kişinin doktor yada estetisyen olmasının nasıl bir fark yaratacağını düşünüyorsunuz.?..Doktor olunca çok daha iyi bir işlem yapılacağı kanısındasınız sanırım..
...Bu tür kişinin yeteneğine ve tecrübesine bağlı işlerde diplomasında ne yazdığının önemi yoktur.Günde onlarca kişiye lazer işlemi yapan bir estetisyenin bilgi ve tecrübesi beim diyen doktordan çok daha fazladır.tabi işini iyi bilen konuya hakim ve tecrübeli bir estetisyenden bahsediyoruz..
..Yıllardır sağlık sektörünün içindeyim bir ilaç enjeksiyonunuz olsa tecrübeli bir hemşireyemi yaptırmak istersiniz yoksa herhangi bir doktoramı.?..İnanın ben daha enjektöre ilacı rahatça çekemeyen havasını alamayan iğneyi yapacak yeri bir türlü tam tesbit edemeyip bakınıp bakınıp yapan bir sürü doktor gördüm hemşire ise makine gibi saniyesinde halleder ve yapar.
Bu tür doktor olan yerlerde bile işlemi yine oradaki elemanlar yapar doktor oturupta kendisi yapmaz o yüzden bunlara çokda takılmayın iyi ve kaliteli bir yer ve estetisyende biter tüm iş..

Merhaba arkadaşlar buz lazer yaptırıyorum ve sorunlarım var sizinle paylaşmak istedim belki bilen biri vardır ümidi ile.

Biz 3 arkadaş Eskişehir'de buz lazer yapan bir güzellik salonuna gittik. 5. seansımız bitti evet tüylerde incelme var bikini bölgesinde baya dökülme oldu hatta ama kesinlikle bitmiyor. Buz lazerin acısız olduğu söyleniyor fakat ben kremsiz bikini bölgesinin acısına dayanamıyorum. Lazerin batıkları azalttığı söylenir fakat benim batıklarımda artış oldu ve arkadaşımında cildinde kırmızı kırmızı noktalar var. Lazerden bir gün önce jilet yapmamız isteniyor fakat lazer işleminden sonra tüylerin çıkış süresi oldukça hızlı ertesi randevuya yani 1 ay sonraya baya uzamış oluyorlar. Yaz geldi nasıl yapacağız hiç bir fikrimiz yok açıkça.

Bu konularda bilgili olanlar elbet vardır sizlere danışmak istiyorum sizce de bizim durumumuzda bir sıkıntı yok mu ?
Vucut bolgesinde buzlazer diod sistem ise yaramiyor maalesef. Yuz tuyleri icin daha uygun.

Vucut bolgesinde buzlazer diod sistem ise yaramiyor maalesef. Yuz tuyleri icin daha uygun.
Alabalık32 buz lazerle buz başlıklı diod lazer aynı şey mi?Gideceğim yerde buz başlıklı diod lazer var ve buzlazer.com da çıkmıyor.Soprano falan yazmıyor üstünde de

Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında buz lazer İçin uygun bir yer var mı?

Arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasında buz lazer İçin uygun bir yer var mı?

Merhaba

Avrupa Yakasında Bakırköyde bir yer önerebilirim sizlere. Bakırköy Metroya 2 dk yürüme mesafesindedir. Mekan adı verebiliyor muyuz bilemiyorum -reklamdan ötürü-.

Birazda bu başlığa gelmişken deneyimlerimden bahsetmek isterim sizlere.
Bugüne kadar gördüğüm en iyi etki buz lazerdir öncelikle onu belirtmek isterim ve eklerim ki hiçbir epilasyon tüyleri yüzde yüz dökmez. Sadece vücut kıl şeklinize göre en minimuma indirgemektedir. Buz lazer sadece küçük bir farkla diğer epilasyon aletlerine göre daha az acı vermektedir. Vajina ve yüz bölgesinde bulunan sinirlerin yoğunluğundan ötürü de dayanılmaz bir hal alabilirler ne yazık ki. Yani acıtmaz diye bir kaide asla yok. Sizlere bunları satışını yaparkende muhakkak en düşük frekansla atış yapacaklardır ve bacağınızda deneyeceklerdir. Bu da satış politikasıdır ne yazık ki.

Ablam buz lazere başlayalı 3 ay oldu. Yüzündeki tüylerin dökülmesi inanılmaz. Çene altı batıkları neredeyse kayboldu. Çene ve kol altında olan kararmalar biraz açılma göstermekte. Yaz geldiği zaman epey zorlanacaksınız malum kıllarınızı alamıyorsunuz ama her şeyinde bir bedeli var değil mi :KK43:

Bu arada seansta acınızı bir tık hafifletecek şey de epilasyon olan yerlerinize krem vs sürmeyin. Cildinizin üstünde asla bir katman olmasın. Bunun farkını az da olsa hissedebiliyorsunuz.

Merhaba bende aynı. 5. seansıma haziranda gitmiştim şuan tüyler bildiğin çıktı tamam kalın kıl gibi değil ama jiletlemeden de dışarıya çıkamaM. Buz lazer 6 seansta sonuç vermeyecek bende anlaşıldı.

Arkadaşlar buz lazer dediğiniz bir markadır ve soprano lazer cihazıyla yapılır kandırılmayın. Arkadaşımızın yazdığı şehir olan Eskişehir e baktım ama orda sadece bir doktor da buzlazer var. Kandırılmalar bir hayli fazla belli ki. Araştırmadan bu tip uygulamalara başlamayın.

Alabalık32 buz lazerle buz başlıklı diod lazer aynı şey mi?Gideceğim yerde buz başlıklı diod lazer var ve buzlazer.com da çıkmıyor.Soprano falan yazmıyor üstünde de

O zaman cakma buzlazerdir. Sakin gitmeyin paranizi heba etmeyin. O sitede gideceginiz yerin ismi yoksa taklittir.

Bu arkadaşın yazdığına itibar etmeyin. Kendisi buzlazer com reklamı yapmaktadır. buzlazer com bir markanın buz lazer epilasyon cihazını satmaktadır. Fakat öyle bir algı yaratmaya çalışıyorlar ki tek buz lazer epilasyon cihazı o markada varmış gibi. Fakat öyle değil. Türkiye'de ve dünyada çok sayıda farklı marka vardır buz lazer teknolojisine sahip. buzlazer com kafasına göre bir site oluşturmuş, cihaz sattıkları yerleri yazmış ve başlık atmış demiş ki; gerçek buz lazer sadece buralarda. Fakat öyle bir şey doğru değil. İnsanları kandırmaktır bu.

Buz lazer, diode lazer epilasyon cihazlarının başlığında bulunan buz teknolojisidir. farklı markalarda mevcuttur. Algılara kapılmayın. Özellikle insanları kandırmaya çalışanlara asla inanmayın!

Bu arkadaşın yazdığına itibar etmeyin. Kendisi buzlazer com reklamı yapmaktadır. buzlazer com bir markanın buz lazer epilasyon cihazını satmaktadır. Fakat öyle bir algı yaratmaya çalışıyorlar ki tek buz lazer epilasyon cihazı o markada varmış gibi. Fakat öyle değil. Türkiye'de ve dünyada çok sayıda farklı marka vardır buz lazer teknolojisine sahip. buzlazer com kafasına göre bir site oluşturmuş, cihaz sattıkları yerleri yazmış ve başlık atmış demiş ki; gerçek buz lazer sadece buralarda. Fakat öyle bir şey doğru değil. İnsanları kandırmaktır bu.

Buz lazer, diode lazer epilasyon cihazlarının başlığında bulunan buz teknolojisidir. farklı markalarda mevcuttur. Algılara kapılmayın. Özellikle insanları kandırmaya çalışanlara asla inanmayın!
Başka hangi cihazlar var peki bildiğiniz onları da araştıralım onaylı olup olmadıklarına bakalım çünkü insanlar sahte cihazlarla kandırılıp mağdur ediliyor ne yazık ki...

Başka hangi cihazlar var peki bildiğiniz onları da araştıralım onaylı olup olmadıklarına bakalım çünkü insanlar sahte cihazlarla kandırılıp mağdur ediliyor ne yazık ki...
Evalife 8 cihazını araştırmanızı öneririm. Bsf cosmo firmasına ait. Cihazları T.C. Sağlık bakanlığı kozmetik onaylı tek cihaz. Yine FDA onayı da var araştırdığım kadarıyla. Diğer firmaların hep FDA onaylı. Yani Türkiye'de sağlık açısından bir geçerliliği yok sanırım. Türkiye'de her şehrinde bu markayı bulabilirsiniz bu arada. Bunun dışında Fiber Optik buz lazer var. O da oldukça iyi bir cihazdır. Evalife 8 kadar geniş kapsamda her ilde bulabilir misiniz bilmiyorum ama bulursanız güvenebilirsiniz.

ee ben ordan baktm da gittim şimdi girdigim yer sahtemi soprano platunum kullanıyolar

Eskişehir de sadece bir doktor kliniğinde orjinal buz lazer var, güzellik salonlarındaki makinalar taklit cihazlar, buz lazerin resmi sitesinden de bakabilirsiniz. kuzenim eskişehir de dr oguz beye gitti ve seansları bitti cok da memnun kalmış, lütfen iyi araştırın salonlarda artık bu lazerle tedavi işlemleri saglık bakanlıgı tarafından yasaklandı.

Back