Lazer Epilasyon Buz lazer (magic eis)

birdemettiyatro

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2018
1
0
6
35
Merhaba arkadaşlar bugün lazere başladım. Buz lazer dendi cihazın üzerinde magic ies yazıyor. Bu buz lazer mi oluyor ? Buz lazer çoğu yerde acısız olarak okuyorum ama acı hissettim baya yaparken iğne gibi batmalar oldu. Bu cihazı daha önce kullanan var mi?

Bende başlamak istiyorum baya bir araştırma yaptım orijinal buz lazer Makinesi saprona içe olarak geçiyor. Buz lazer olarak arattığında kendi sitesinde hangi kliniklerde olduğu yazıyor.

Merhaba bende bu cihazla bu ay baslayacagim daha gitmedim ama kaydimi yaptirip ucreti odedim acaba uc ayda degisiklik azalma vs oldu mu bilgi yazar misiniz cok merak ediyorum

bence tamamen acisiz degil, koltukalti ve bacaklarimda hissetmedim ama kasiklarda ve kemige gelince aci hissettim. dayanilmiycak gibi degil ama isterseniz seviyesini dusuruyolar ve ona gore aci hissi azaliyor. ben 2 seans yaptirdim. Simdilik gayet memnunum, azalma ve tuylerde incelme oldu. Agri da igne batma gibi degil biraz yanma hissi gibi.

Acısız oluyor buz lazer acaba ıpl sistemli mi?

Magic eis bir ıpl cihazıdır, gerçek bir lazer epilasyon cihazı değildir. Gerçek buz lazer soprano ice cihazıdır, geri kalanlar buz başlık denilen soğutma sistemli cihazlardır. Magic eis cihazını tavsiye etmem çünkü ıpl sonuç sağlamaz ✔

Magic eis bir ıpl cihazıdır, gerçek bir lazer epilasyon cihazı değildir. Gerçek buz lazer soprano ice cihazıdır, geri kalanlar buz başlık denilen soğutma sistemli cihazlardır. Magic eis cihazını tavsiye etmem çünkü ıpl sonuç sağlamaz. Kendimde bilmeden 10 seans gittim bu cihazı kullandılar ama buz lazer denmişti. Sonuç alamadım, ıpl olduğunu öğrenince bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…