- 8 Aralık 2022
- 33
- 4
- 20
-
- Konu Sahibi acelya0134
Göbek, sırt, yüz gibi uzuvlar dahilse tepeden tırnağa diye tanımlıyorlar. Tüm vücut dedikleri tüm bacak, tüm kol, koltuk altı ve genital oluyor.
Ben böyle bir pakete Erzincan da bin TL verdim sadece iyice araştırmadan gitme bir yereŞimdi hanımlar ben istediğiniz 5 bölge 8 seans 3000 tl yapan bir güzellik merkezi buldum orjinal aletleri de fda onaylı falcon ice diode lazer fakat bu bacak kol tek bölge sayıyoruz dediler kol bacak göbek sırt popo ve genital bölge tüm vücuda giriyor değil mi
Benim Artı iyi noktası 10 seans olmasi ve daha 2.seansta baya baya dökülmem oldu kesinlikle muhteşem birşey bir kadinin kendine yaptığı en güzel iyilik sanırım tüylerden kurtulmak:) buz lazer benim paketim de.Ben böyle bir pakete Erzincan da bin TL verdim sadece iyice araştırmadan gitme bir yere
Ama orjinal alet diye heveslandim ya orjinal değilse diğer yerlerBen böyle bir pakete Erzincan da bin TL verdim sadece iyice araştırmadan gitme bir yere
Bunu merkezle konuşun. Benim bildiğim böyle.Yani sırt göbek popo dahil değil
Bilmiyorum ama işe yaradi mi yaradı beni orası ilgilendirirAma orjinal alet diye heveslandim ya orjinal değilse diğer yerler
Çok güzel lakin ailemden gizli gidicemm o yüzden sormak istedim gidememe durumumu düşünüyorum ama bir ayda bir olması snrasında 2- 3 ayda bir çağırmaları avantajım gibi bir şekilde ayarlarım diye düşünüyorum ama aile evinden çıkmayı beklesemde ölme eşeğim ölme siz olsanız böyle bir ev halinde bir şekilde olsa gider miydinizBenim Artı iyi noktası 10 seans olmasi ve daha 2.seansta baya baya dökülmem oldu kesinlikle muhteşem birşey bir kadinin kendine yaptığı en güzel iyilik sanırım tüylerden kurtulmak:) buz lazer benim paketim de.
Orjinal olduğuna eminmisin? Fiyatı bana düşük geldi . Güzellik merkezlerinde genelde orjinal buz lazer olmuyor.
Geçenlerde iki klinikten fiyat aldım, 3 bölge 6000 civarıydı . Buz lazerin kendi sitesinden yer araştırın . Orda nerde buz lazer olduğunu görürsünüz.
Merhaba, hangi merkezde yaptırdınız? Memnun kaldınız mı?Ben böyle bir pakete Erzincan da bin TL verdim sadece iyice araştırmadan gitme bir yere
Bercislina canım yani hemen hemen daha yeniyim3 seans suanlik iyi gidiyorMerhaba, hangi merkezde yaptırdınız? Memnun kaldınız mı?