• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buz lazer buz başlık

Dikkatsiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
2
0
1
48
Arkadaşlar buz lazer adı altında güzellik merkezlerinde buz başlıklı IPL yapılıyor. Çok dikkatli olun eğer benim gibi Ipl yaptırmak istemiyorsanız . Lazer epilasyon sadece dermatologların olduğu yerlerde yapılabiliyor diye biliyorum. Araştırmadan karar vermeyin. Ben bunu geç öğrenmiş oldum ve bana pahalıya maal oldu bu dikkatsizliğim ve güvenmem. İkinciside sözleşmeleri imzalamadan önce mutlaka çok dikkatli bie şekilde okuyun. Ben madur oldum siz olmayın. DÜZCE

Ayy ben bi güzellik merkezinde yaptırıyorum mecburiyetten bulunduğum yerde pek yok diye, memleketimde poliklinikte yaptırıyodum çok iyiydi de işte bunla idare ediyorum şimdilik napim:KK64:

Ayy ben bi güzellik merkezinde yaptırıyorum mecburiyetten bulunduğum yerde pek yok diye, memleketimde poliklinikte yaptırıyodum çok iyiydi de işte bunla idare ediyorum şimdilik napim:KK64:
Zorundaysan yapacak bir şey yok. birde biliyorsan cihazı ii bir sonuç da alıyorsan sıkıntı yok. Ben İPL istemiyorum dediğim halde bu duruma düştüm. Yoksa niyetim Ipl cihazları kötülemek değil. Sonuçta ondan da ii sonuçlar alanlar var. Ben iyice araştırmamız gerektiğini vurgulamak istedim. Ne istediğimizi bilerek araştırmalıyız. Vurgulamak istedipim buydu arkadaşım. İyigünler diliyorum.

Arkadaşlar buz lazer adı altında güzellik merkezlerinde buz başlıklı IPL yapılıyor. Çok dikkatli olun eğer benim gibi Ipl yaptırmak istemiyorsanız . Lazer epilasyon sadece dermatologların olduğu yerlerde yapılabiliyor diye biliyorum. Araştırmadan karar vermeyin. Ben bunu geç öğrenmiş oldum ve bana pahalıya maal oldu bu dikkatsizliğim ve güvenmem. İkinciside sözleşmeleri imzalamadan önce mutlaka çok dikkatli bie şekilde okuyun. Ben madur oldum siz olmayın. DÜZCE
Geçmiş olsun bende zamanında erkenden farkedip yoldan donenlerdenim şuan bitti kurtuldum diyebilirim büyük rahatlık.

Back