• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Buz lazer bilenler bakabilir mi

LargeGemini

Ponçiğin Annesi
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
2.980
4.988
158
Kizlar bugun ilk defa buz lazere gittim. Normalde lazer ile ilgili pek bilgim yok ama hem acısı az hemde daha hizli cozum die buz lazeri tercih ettim.

Gel gelelim girdigim cihazin buz lazer oldugunu bilmiyorum. Simdi size detaylica anlatayim sizce bu buz lazer mi devam etmelimiyim.?

Genetal bolgeye once jel sürüldü birkac ati yapildi yanlara altlara ust bolgeye sonra ütü yapar gibi bir cihazla üzerini ütü yapargibi yapti baua canim yandi.

Sanki sicakligi bir tik elimizi yakmaya yakin ütüyü vucudumda gidip geldigini hissetim bu buz lazer boyle sicak mi olur.

Bacaklara jel surmedi atis yapmadi direk cihazla ütü yapar gibi gidip geldi.

Koltuk altina unuttugum icin deodorant sürmüştüm. Pecete ve bi sıvı ile silip tekrar ütü yapar gibi gidip gelinildi. Ama gelin görün ki genetal ve bazi bacak bolgelerim acayip aciyi yasadim. Koltuk altı da ama genetal da nerdeyse gozlerimden yaş gelecekti.

Benim aci esigim cok dusuk fazla hissetmem normal ama buz lazer boyle sicak ütü gibi mi oluyor l.

Cok uzun yazdim kusura bakmayin lutfen beni aydinlatin.
He birde kontrol yok ayda bir gidiliyor

Ben yaptırdım buz lazer ancak her yere JEL sürmüşlerdi bacağıma da efsane azaltıyor çok iyi tercih ve evet çok sıcaktı ben soğutucu sprey eşliğinde yapyırıyordum 😂 ama bacaklarına JEL sürmemeleri garip

Ben yaptırdım buz lazer ancak her yere JEL sürmüşlerdi bacağıma da efsane azaltıyor çok iyi tercih ve evet çok sıcaktı ben soğutucu sprey eşliğinde yapyırıyordum 😂 ama bacaklarına JEL sürmemeleri garip
Merhaba kacinci seansiniz azalma oldu mu nekadara yaptirdiniz birde benim anlattigim gibi mi buzlazer boyle ütü yapiyor gibu yapılıyo birde atis genetal haric baska yerlere yapmadilar

Bana yapmışlardı 3 seans gitmeme rağmen yarıdan fazla azalma oldu devam edemedim özel nedenlerden ama çoook memnundum ve dediğim gibi bana JEL sürdüler her yere . Şöyle anlatayım bacağın bir kısmını yukarıdan aşağı diğer kısmını da öyle bölüm bölüm aşağı yukarı aşağı yukarı değil yukardan aşağı yan taraf devam öyle yaptılar bana inşallah anlatabildim :D

Bende buz lazere gidiyorum sadece genital bolgeye jel sürüyor ebet genitalde çok kötü acıyor gözümden yaş gelir benim en son gittiğimde düşük dereceyle mı yaptım bişey dedi çok falza acımadı genitalde ve 6. Seansta hala.genitalde benim azalma yok on tarafta afedersiniz çok az arkalarda hiç yok 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Bende buz lazere gidiyorum sadece genital bolgeye jel sürüyor ebet genitalde çok kötü acıyor gözümden yaş gelir benim en son gittiğimde düşük dereceyle mı yaptım bişey dedi çok falza acımadı genitalde ve 6. Seansta hala.genitalde benim azalma yok on tarafta afedersiniz çok az arkalarda hiç yok 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Genitalde dudak kısımları nemli oldugu için bitmiyormus ama buz lazer ben de yaptırdm hiç acı duymadım sadece soğukluk hissi oluyor

Back