Maske Tarifleri Buz kpleri:))

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

berceste06

:((
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
539
5
43
Kızlar belki duyna duymuştur ama benim bildigim bi yöntem var paylaşmak isterim..bir bardak sodayı bardakta 15dakika bekletin ve gazı uçsun sonra içine limon sıkın ve buz kaplarınıza doldurun ve buzluğa koyun...sonra her sabah ve akşam ufak bir buz küpünü alıp yüzünüzün sıcagında dolaştırarak eritin...özellikle yağlı ciltlere sivilcelere birebir...ayrıca cildin ilerleyen yaslarda sarkmasına da engel...
cildi kuru olanlar da süt dondurabilir biraz balla karıştırıp...
tek zorluğu kışın soğuk olması ama cidden faydalı..:kahve:

bir şey değil şekerim bi ara cok düzenli yapardım cildim ipek gibi olmuştu bu arada eger cildinizi çizer diye korkuyorsanız peçeteye sarıp da yüzünüzde gezdirebilirsiniz zaten asit uçsun diyorum ki delikli donmasın delikli olunca yüzü çiziyor buz..

ay allam buz küpeleri diye okudum başlığı merak ettim nasıl bişeymiş diye bakıım dedim küpmüş meğersem :)

ben gecen kis bi sure duzenli olarak buz kupleri ile sabah aksam surdum yuzum mahvoldu sivilce benzer kirmizi kirmizi seyler yani az kalsin yuz felci oluyordum soguktan oldugunu soylediler artik yapmiyorum.yapacaksaniz pecete icine koyun aman dikkat derim

X