cahillikle gittim bir kere. zaten dediğim gibi hiç inanmıyordum böyle şeylere. şimdi biliyorum ne kadar günah olduğunu. o zaman bilmiyordum tabicanım fal baktırmaya niye gidiyosun onun hayırsızlığı bile yeter sana büyü yaptırmak günah da fal baktırmak sevapmı?
Herşey yanında olup bittiği için psikolojik olarak etkileniyosun kesinlikle, Allah a sıgın bol bol dua et işe de girince biraz kafanı toparlarsınhemen hemen herkesin işi oluyordu. şu son 6 aydır özellikle iki kişi çok kötü durumda bekledik bekledik hani sonuç nerde diyorlar. bir tanesinin sevgilisi eşyalarını geri gönderdi. ama annem çok rahat hala eninde sonunda olucak işiniz diyor. bilmiyorum para verdiler her gün ağlıyolar belki de ben etkileniyorum
içkiyi de azaltmış son zamanlarda zaten öyle diyordu. bilmiyorum. en kuvvetli sihir dildir aslında. adama karşı çok bıcır bıcırdı. çok iyi çok fedakar gösteriyordu kendini.Madem eşinden ayırdı annen keşke içkidende ayırsaydı adamı, hey Allahım ya, nolur kusuruma bakma ben bile etkilendim şuan şu konudan daha gençsin hele senin bu tür işlerin içinde etkilenmen dahada etkiledi beni yazıktır günahtır ya
ama istediklerini elde ediyor. benim en ufak mutluluklarım bile elimden uçup gidiyor çoğu zamancanım annenin hayatının yolunda gittiği falan yok yanında dura dura artık senin ruhuna işlemiş
ne dememizi bekliyosun canım onun gibi ol onun yaptıklarını yap dememizi mi bekliyosun nasıl berbat bi hayatı var ancak o evden uzaklaşınca anlarsın şu an mantıklı düşündüğünü hiç sanmıyorumama istediklerini elde ediyor. benim en ufak mutluluklarım bile elimden uçup gidiyor çoğu zaman
benim çektiğim yalnızlığı, haksızlığı sizde çekseydiniz benim gibi düşünürdünüz. başıma kötü bir şey geldiğinde oh olsun diyen bir annem var benim belki kendiliğinden oluyor ama sanki o yaptırmış o istediği için öyle olmuş gibi davranıyor. ama en son mart ayında hiç suçum olmadığı halde çok üzdü beni beddualar etti sokaklarda süründüğünü görürüm inşallah dedi bağıra bağıra. boşu boşuna günlerce ağlattı. şimdi de işleri olmuyor. bende ah etmiştim. belki de onlar tutuyor. ama o kendinden çok emin. zaten o iki kadının işi de şu an için imkansız. resmen kovuldular it yerine koyuldular sevgilileri tarafından. artık bu saatten sonra o adamlar yine o kadınlara dönerde mutlu olurlarsa o zaman şüphem kalmayacak annemin parmağı olduğundan.ne dememizi bekliyosun canım onun gibi ol onun yaptıklarını yap dememizi bekliyosun nası berbat bi hayatı var ancak o evden uzaklaşınca anlarsın şu an mantıklı düşündüğünü hiç sanmıyorum
benim çektiğim yalnızlığı, haksızlığı sizde çekseydiniz benim gibi düşünürdünüz. başıma kötü bir şey geldiğinde oh olsun diyen bir annem var benim belki kendiliğinden oluyor ama sanki o yaptırmış o istediği için öyle olmuş gibi davranıyor. ama en son mart ayında hiç suçum olmadığı halde çok üzdü beni beddualar etti sokaklarda süründüğünü görürüm inşallah dedi bağıra bağıra. boşu boşuna günlerce ağlattı. şimdi de işleri olmuyor. bende ah etmiştim. belki de onlar tutuyor. ama o kendinden çok emin. zaten o iki kadının işi de şu an için imkansız. resmen kovuldular it yerine koyuldular sevgilileri tarafından. artık bu saatten sonra o adamlar yine o kadınlara dönerde mutlu olurlarsa o zaman şüphem kalmayacak annemin parmağı olduğundan.
korkuyorum okumaya artık. okuduğum zamanlar işler hep daha kötüye gitti.kim ne yaparsa kendine yapar iyilik de yapsa kendine kötülük de yapsa kendine yapar sana kurtulmanın çaresini söylüyoruz sense annenin yaptıkları tutuyomu tutmuyomu emin olmaya çalışıyosun tutsada tutmsada duanı edeceksin ve önüne bakacaksın
nasıl anlaşıldı yapıldığı?