büyüye, büyücülere inanır mısınız?

içim şişti yemin ediyorum sen kendi yoluna bak eğer sana bişey yapmışsa zaten herşeyi olduğundan çok farklı görmeye başlarsın sana kurtulmanın çaresini söylüyoruz Ayetel kürsi felak nas okumaya başla bakalım nasıl kurtuluyosun aç evde Kuran sesi olsun bitsin hatta baştan sona bütün sureler

büyüye inanmıyordum,inananların yasadıklarını, bulan ınsanların o durumu cagırdıklarını dusunurdum.
ta ki son yasadıgım olaylara kadar. evimde oyle garıp olaylar yasadım ki uzun uzun da yazıp kımseyı etkılemıcem.cok sıklastı, birgün arkadasımın aracılıgıyla bırıne fal baktırdım, tamamen eglencesıne , ve o kısı bakmak ıstedı,kolay kolay da bakmazmıs kımseye. tam 2 saat konustu ve cok etkılendım , arkadasım evımı bımemesıne ragmen o falcı resmen transa gecıyordu ve fıncana bakmıyordu. evımı tarıf ettı, nerde ne oldugunu soyledı, ve kımın oldugununuda tarıf ettı ben sok oldum, tabi ne nıyetle oldugunu da. (eve gidince gördüm.) ve bu yuzden evınde rahatsız edılıyorsun dedı.(evdek olayları kımseye anlatmamıstım.) neler yasadıgıma ve esımle aramdakı dıaloga kadar soyleyınce, ne olduguna ınanamadım, hala da ınanamıyorum. yanı ne yapacagımı da bılmıyorum.
hatta yarısı mezara gomulmus yarısı evınde dedı. baya dedı yanı.
demek kotu nıyetlı ınsanlardanmıs. artık ınanıyorum ama falı baktırdıgımdan berı 2 haftadır evımde garıp bırsey olmuyor.

adam zaten alkolikti yani aslında kendi evine de pek uğramıyordu. sevgilileri vardı. onlara ev tuttruyordu onlarla yaşıyordu. nitekim anneme de ev açtırdı. yani hayırlı bir adam değildi annemin bankada parası olduğunu da öğrenince evlenmek için. zaten paracı adamın teki.

canım kul hakkından muhakkak tövbe ederek kurtulamaz

işte ben ondan korkuyorum. sinirlendiğinde gözü dönüyor. öyle bir yapısı var ki herşeyin onun istediği gibi olmasını istiyor. onun olduğu ortamda ondan fazla sevilen birisi olmayacak. şakaya vuruyor falan bunları söylerken ama esas düşüncesi bunlar biliyorum. geleceğim için iyiliğim için bir adım atmaz. korkuyorum ve korunmak istiyorum. hiç bir şey için isteğim yok. bu yaşımda tükenmiş hissediyorum kendimi. etrafımda insan kalmadı. bilmiyorum yaptığı şeylerin tuttuğuna inanmıyordum Allah tan başka kimsenin böyle şeylere gücü ermez deyip geçerdim ama gün geçtikçe başkalarına yaptığı şeylerin olmaz denilen şeylerin olduğunu gördükçe korktum. inş bana bir şey yapmıyordur yapmamıştır. mümkün olduğu kadar kızdırmamaya tersine gitmemeye çalışıcam bundan sonra.

O zaman buna sevinmeliyiz demek ki annenizin yaptıgı büyüler etkili diilmiş yani adam alkolik diye karısı kendisi boşamıştır, sevgilileride enayi diil ya neden adama ev açsınlar onlarda basmıştır tekmeyi annenizde anladı demek ki parası için adam arıyor annenizde istemiyordur normal olarak böyle düşününce de anneniz insanları kandırıyor gibi oldu değilmi

bende bunda 2 sene evvel dışarıda birine fal baktırmaya gitmiştim arkadaşlarla eğlencesine. kadın bana yaşadığım bütün olayları ev aile ortamımı anlattı. şaştım kaldım. üstelik ağzımı açmamıştım. annemle babamın ayrı olduğunu bildi. annemi de bildi. esmer bir kadın var sizin evinizde ama bu ayrılıkçı bir kadın dedi aile bir araya getirmekten çok ayırmaya çalışıyor uzak dur o kadın kimse dedi. sadece en yakınım olduğunu bilemedi eve giren çıkan biri dedi

Sen tebbet suresini oku 1000 defa başka türlü baş edemiyeceksin gibime geliyor,yapılandan da yapılacak kötü şeylerden de koruyacaktır seni Allahın izni ile

canım ben duası kabul olmaz diyorum büyüsü tutar yada tutmaz demedim ama duanı okursan bişey yapsa da işlemez dedim ayetlede büyü hiiiç olmaz senin anne de maşallah her yol varmış zaten gece gece kabus gibi. anneni boşver sen yoluna bak yoksa ömrün bu saçmalıklarla geçer gider

bir de neyden korkuyorum. o işi olmayan parasını aldığı insanlar seninde kızın var kızından görürsün diyorlar. onların vebalini taşımak istemiyorum.
Hah işte bu canım benim senin etkilenme sebebin bu, yazıyım yazıyım dedim seni incitmekten korktum annenin yaptığı şeylerin tuttuğu yok sadece kandırdıgı insanların ahları varya o bile yeter senin etkilenmene sen şu tebbet suresini bi oku sonrada hergün diğer duaları oku rahatlıyacaksın

adam kadına boşanma davası açtı annemle evlenmek için kadında evi üzerime verirsen boşanırım dedi. zaten kendi evine uğradığı söylenemez adamın o konuda yalan söyleyemem aslında boşanmak kadın için iyi bile oldu bence alkolikten dayaktan kurtuldu. evi de var torunlarıyla kızlarıyla mutlu şu an diye biliyorum. adamın şu anda bildiğim 2 sevgilisi var. kredi borcu olduğu için kadınlara baktırıyor kendini. geçenlerde annemden de para istedi. zaten son ayrılıkları o yüzden oldu. zaten içkiliyken de diğer kadınlara söylemiş annemle parası için evleneceğini bunu da öğrendi diğer kadınlardan annem

bir de neyden korkuyorum. o işi olmayan parasını aldığı insanlar seninde kızın var kızından görürsün diyorlar. onların vebalini taşımak istemiyorum.
bak tutmuyomuş yaptıkları. senin günahın değil annenin günahı sana niye olsun annenin yanında dura dura sinirlerin bozulmuş iyice kendine düzgün bi yol çiz

aslında tüm bunlardan kendimi arındırmak iş arayıp kendi düzenimi kurmak istiyorum. ben çabalayıp Allah a sığınayım da gerisi olucaksa olur ne yapabilirim ki

Madem eşinden ayırdı annen keşke içkidende ayırsaydı adamı, hey Allahım ya, nolur kusuruma bakma ben bile etkilendim şuan şu konudan daha gençsin hele senin bu tür işlerin içinde etkilenmen dahada etkiledi beni yazıktır günahtır ya

canım fal baktırmaya niye gidiyosun onun hayırsızlığı bile yeter sana büyü yaptırmak günah da fal baktırmak sevapmı?

hemen hemen herkesin işi oluyordu. şu son 6 aydır özellikle iki kişi çok kötü durumda bekledik bekledik hani sonuç nerde diyorlar. bir tanesinin sevgilisi eşyalarını geri gönderdi. ama annem çok rahat hala eninde sonunda olucak işiniz diyor. bilmiyorum para verdiler her gün ağlıyolar belki de ben etkileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…