Gelip bir de büyü yaptıran mı var annene , hayrı olsa keramet olsa , kendine olurmuş.ayrı annemle babam.
hayır demek istediğim onları da okuyor. ama büyü kağıtları falan da yakıyor sobada. buzluğa atıyor bazılarını soğuma yapmak için. eskiden mezarlığa gider mezarların ayak uçlarına mum yumurta gömerdi artık onu yapmıyor.canım ayetle, esma ile büyü olmaz kötü niyeti olan kendi çarpılır.
Tövbe Allahım tövbe sirkeli suyla duş alsan devamlı hatta her duşta kullan nasıl insanlık bu ya evde değilde bir arkadaşında falan oku sen bu tebbet suresini diyeceğim de bu seferde kötüye giderse diye korktum senin içinevet ayrılar. zaten beni babamdan da onun ayırdığını düşünüyorum. gerçi babamın ailesinde de yapanlar var. babamın teyzesi bir kere sırtıma domuz yağı sürmüştü
hayır demek istediğim onları da okuyor. ama büyü kağıtları falan da yakıyor sobada. buzluğa atıyor bazılarını soğuma yapmak için. eskiden mezarlığa gider mezarların ayak uçlarına mum yumurta gömerdi artık onu yapmıyor.
iskambile bakıyordu ilk başladığında bu işlere. artık bakmıyor rahatsız oluyormuş. başvuran olursa ilk bir kere bakıyor ya da bakmıyor direk yapılması gereken şunlar falan diyor. muska yazmıyor. karşı tarafa hiç bir şey vermiyor. sadece evde arapça yazıların yazılı olduğu fotokopiler var onlara kişilerin anne isimlerini ve kendi isimlerini yazıyor sobada yakıyor. ya da dediğim gibi bir poşete atıp buzluğa koydukları da var çekmecelerinde sakladıkları da. hayır yeni mezunum iş arıycam kısmetse.Büyü yapanların büyü yapma yöntemi bu varlıklar sayesinde, bence inan. Annen ne yapıyor? Fal mı bakıyor yoksa muska filan mı yazıyor?
Bir yerde calısıyor musun peki? Baska yöntemler izleyebilirsin. Sınavlara hazırlanabilirsin baska bir sehire yerlesmek icin...
Sonuçta annen ama üzgünüm bunları yapanların ahirette yeri yok aynıları banada yapıldı kapımın önündeki agaca kadar gömüldü yatagıma kadar koyuldu sonuç eşimden ayırdılar ne diyim ki böyle insanların yerleri yokhayır demek istediğim onları da okuyor. ama büyü kağıtları falan da yakıyor sobada. buzluğa atıyor bazılarını soğuma yapmak için. eskiden mezarlığa gider mezarların ayak uçlarına mum yumurta gömerdi artık onu yapmıyor.
var tabi olmaz mı. töbe aşa Allah yerine koyuyorlar öyle güveniyorlar. 9 yıl uğraştı zaten babamdan boşanmamak için ama elinde sonunda boşandılar. sonra benimle görüşüyordu gelip gidiyordu babam sonra beni de terk etti.Gelip bir de büyü yaptıran mı var annene , hayrı olsa keramet olsa , kendine olurmuş.
orasını Allah bilir bir şey diyemem. zaten yaptığının çok günah olduğunu kabul etmiyor pek. kapılarına gitsem 1 lira vermezler ama manitalarına büyü yaptırmak için milyarları döküyorlar diyor. parayı çok seviyor ama okuması da var onu inkar edemem bak. cuma akşamları yasin okur falan ama hep tv karşısında. ne abdest alır ne başını örter. öyle oturduğu yerde elinde tespih olur çoğu zamancanım büyü yapanın ne ibadeti kabul olur ne duası yani hükümsüz...
iskambile bakıyordu ilk başladığında bu işlere. artık bakmıyor rahatsız oluyormuş. başvuran olursa ilk bir kere bakıyor ya da bakmıyor direk yapılması gereken şunlar falan diyor. muska yazmıyor. karşı tarafa hiç bir şey vermiyor. sadece evde arapça yazıların yazılı olduğu fotokopiler var onlara kişilerin anne isimlerini ve kendi isimlerini yazıyor sobada yakıyor. ya da dediğim gibi bir poşete atıp buzluğa koydukları da var çekmecelerinde sakladıkları da. hayır yeni mezunum iş arıycam kısmetse.
canım kabul olmazı ben demiyorum kabul olmaz zaten tövbe etmesi lazımorasını Allah bilir bir şey diyemem. zaten yaptığının çok günah olduğunu kabul etmiyor pek. kapılarına gitsem 1 lira vermezler ama manitalarına büyü yaptırmak için milyarları döküyorlar diyor. parayı çok seviyor ama okuması da var onu inkar edemem bak. cuma akşamları yasin okur falan ama hep tv karşısında. ne abdest alır ne başını örter. öyle oturduğu yerde elinde tespih olur çoğu zaman
şu zamana kadar çok zorluk yaşadığını görmedim. daha çok her istediği oluyor. bir adam vardı evliydi onu eşinden boşattı sevgililerinden ayırdı şimdi adam onun peşinden ayrılmıyor ama o istemiyor ama adama kesin hayır da demiyor. o adama yaptığı büyüleri bulmuştum okumuştum ben. karısından kızlarından ayrılsın domuz gibi görsün onları bensiz duramasın benim sözümden çıkamasın yazmış. nitekimde öyle oldu. adam tüm ailesiyle bağını kopardı. annem ne kadar kovsa da yine de aramaya devam ediyor. şimdi bu büyü değil de nedir?Sonuçta annen ama üzgünüm bunları yapanların ahirette yeri yok aynıları banada yapıldı kapımın önündeki agaca kadar gömüldü yatagıma kadar koyuldu sonuç eşimden ayırdılar ne diyim ki böyle insanların yerleri yok
kendi yazmıyor Arapçası yok. zamanında gittiği hocadan aldığı kağıtların fotokopisini çektiriyor onalrı kullanıyorRahatsız oluyorum dedigi rahatsız etmeleri iste canım...O yazdıgı arapca yazılarla ilgili gerekleri seyleri de yapan bu varlıklar...Yoksa melekler aracılıgı ile yapmıyor bir seyler..
Canım bana kalırsa bu sene kpss'ye hazırlan alanın isletme iktisat gibi bir böüm ise, kac kurtul oradan. Baska sehre yerles...Bol bol da dua et, nas felak oku uyumadan...Benim gibi ezberin kıt ise kücük bir kagıda yaz ya da video ac, odanda yankılansın...Mp3'ünün ya da telefonunun içine at...Daraldıgın zaman dinle dısarıda isen..
şu zamana kadar çok zorluk yaşadığını görmedim. daha çok her istediği oluyor. bir adam vardı evliydi onu eşinden boşattı sevgililerinden ayırdı şimdi adam onun peşinden ayrılmıyor ama o istemiyor ama adama kesin hayır da demiyor. o adama yaptığı büyüleri bulmuştum okumuştum ben. karısından kızlarından ayrılsın domuz gibi görsün onları bensiz duramasın benim sözümden çıkamasın yazmış. nitekimde öyle oldu. adam tüm ailesiyle bağını kopardı. annem ne kadar kovsa da yine de aramaya devam ediyor. şimdi bu büyü değil de nedir?
Allah biliyor ben derdimi paylaşmak için burdayım. bir kişi yardım isterde geri dönersem hemen ortaya çıkarın. arkadaşım kalmadı onun yüzünden. birileri ile paylaşmam lazım kafamın içindekileri yoksa çatlarım. ayrı eve çıkamam kız başıma. işe girdiğimde belki kafama göre bir kız arkadaş bulursam o zaman olabilir ama tek başıma salmazlarSiz böyle anlatınca ama reklam gibi oluyor deyim , site de bu tür şeylere meraklı insanlar da var.
Büyü yapıldığını düşünüyorsanız , ufak değilsiniz , ayrı eve çıkın .
Yok güzel kardeşim senin annen tövbe etsede kabul olmaz artık bir insanı evinden yuvasından etmek ne demektir ya tüylerim diken diken sen biran önce hayatına yön vermeye çalış tabi annen taş koymazsa hey Allahım çok sinirlendim ya nolur affet...şu zamana kadar çok zorluk yaşadığını görmedim. daha çok her istediği oluyor. bir adam vardı evliydi onu eşinden boşattı sevgililerinden ayırdı şimdi adam onun peşinden ayrılmıyor ama o istemiyor ama adama kesin hayır da demiyor. o adama yaptığı büyüleri bulmuştum okumuştum ben. karısından kızlarından ayrılsın domuz gibi görsün onları bensiz duramasın benim sözümden çıkamasın yazmış. nitekimde öyle oldu. adam tüm ailesiyle bağını kopardı. annem ne kadar kovsa da yine de aramaya devam ediyor. şimdi bu büyü değil de nedir?