Sen bol bol dua et canım hergün düzenli olarak ayetel kürsi oku birde dediğim duayı oku annenin bu işi yapmasıda seni çok büyük etkiliyor olabilir bu yüzdende psikolojik olarak etkilenıyor olabilirsin bence bu işi bırakması için diretmelisinkiminle konuşsam yakınlık kursam mutlaka o kişi benden uzaklaşıyor. ne biliyim günlük hayatta en ufak olucak işlerim bile ters gidiyor olmuyor. sürekli bir isteksizlik hali var üzerimde hayatımı bir türlü düzene koyamıyorum. bir gün mutlu olsam 10 gün ağlıyorum.
normal bir anne kız ilişkimiz yok. sürekli benimle yarış halinde. benim sevildiğimi görmeye dayanamadığını biliyorum. bugün diplomamı aldım bir kere ağzından haydi hayırlı uğurlu olsun senin için Allah yolunu açık etsin diye bir laf duymadım. benim için hiç iyi bir dua ettiğini duymadım. daha çok tartıştığımız zaman bak beni üzme çok kötü olursun gibi tehdit eder. hatta başıma kötü bir şey gelse bana yaptıklarının cezasını çekiyorsun gibisinden şeyler söyler. bir sırrımı dahi paylaşamam onunlaAyy gözlerim faltaşı oldu dedim herhalde kayınvalidesi falan canım benim hangi anne evladının kötülüğünü ister ki senin yanında yapıyor olmasından etkilenmişsin sen ama çok yanlış yapıyor bu işi bırakması için konuşmayı denesen ki mutlaka denemişsindir bu yolu ama rahatsız olduğunu dile getirsen sürekli
yapan kişi annem. nasıl uzaklaşıyım sen söyler misin?
sürekli söylüyorum. sadece okuma yap bu büyü işini yapma diyorum ama söz veriyorum karşı tarafa yapmam lazım diyor. parayı çok seviyor. lafla yola gelicek biri değil. kimsenin fikrini önemsemez. 1 senedir dua etmek gelmiyor içimden. ondan evvel çok dua ettim her şey bir anda daha da kötü oldu artık dua etmeye korkuyorum. sanki işleri daha da kötüleştiricekmişim gibi geliyorSen bol bol dua et canım hergün düzenli olarak ayetel kürsi oku birde dediğim duayı oku annenin bu işi yapmasıda seni çok büyük etkiliyor olabilir bu yüzdende psikolojik olarak etkilenıyor olabilirsin bence bu işi bırakması için diretmelisin
olur mu gerçekten? bu zamana kadar yenilen hep ben oldum. artık yüzümün gülmesini istiyorum. müşterileri kadar değerim yok. bir güne bir gün ne haldeyim ne istiyorum ne hissediyorum sormaz. varsa yoksa kendisi. kapana kısılmış gibi hissediyorumcanım durumun cidden zormuş Allah yardımcın olsun
Şoktayım bende bir anneyim bir kızım var bir anne nasıl böyle cümleler kurar şuan mantıgım almadı ya affına sıgınarak birşey sorucam anne baba ayrımı bana öyle geldinormal bir anne kız ilişkimiz yok. sürekli benimle yarış halinde. benim sevildiğimi görmeye dayanamadığını biliyorum. bugün diplomamı aldım bir kere ağzından haydi hayırlı uğurlu olsun senin için Allah yolunu açık etsin diye bir laf duymadım. benim için hiç iyi bir dua ettiğini duymadım. daha çok tartıştığımız zaman bak beni üzme çok kötü olursun gibi tehdit eder. hatta başıma kötü bir şey gelse bana yaptıklarının cezasını çekiyorsun gibisinden şeyler söyler. bir sırrımı dahi paylaşamam onunla
evdeki bütün büyüleri tek tek açtım o yokken baktım benim de adım var mı diye. evdekilerde yok ama çantasında da taşıdıkları var. ya da yazıp sobaya attıkları. biriyle yakınlaşsam hemen o kişi uzaklaşıyor benden. birinin muhabbetinden keyif alsam ne kadar kalmasını istesem de gidiyor o kişi
Kaldım öyle , annenin evladına böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum .
En azından kötülük amaçlı yapacağını düşünmüyorum ama şu hayatta herşey oluyor .
Olmaz olmaz diyemiyorum .Eşyalarını sirkeli su ile yıka .
Babanla ilgili bir şey okuduğumu hatırlamıyorum , o nasıl karşılıyor bu durumu ?evdeki bütün büyüleri tek tek açtım o yokken baktım benim de adım var mı diye. evdekilerde yok ama çantasında da taşıdıkları var. ya da yazıp sobaya attıkları. biriyle yakınlaşsam hemen o kişi uzaklaşıyor benden. birinin muhabbetinden keyif alsam ne kadar kalmasını istesem de gidiyor o kişi
evet ayrılar. zaten beni babamdan da onun ayırdığını düşünüyorum. gerçi babamın ailesinde de yapanlar var. babamın teyzesi bir kere sırtıma domuz yağı sürmüştüŞoktayım bende bir anneyim bir kızım var bir anne nasıl böyle cümleler kurar şuan mantıgım almadı ya affına sıgınarak birşey sorucam anne baba ayrımı bana öyle geldi
Bak ne güzel diplomanıda almışsın inşallah bir an önce hayatını kurarsın
tespih çekiyor ayetler falan okuyor esmaül hüsna zikrediyor. ama yaptığı şeyler iyi değil sonuçta. bağlama falan yapıyor. evin her tarafında büyü var. dolabımızın buzluğu büyü doluCanım o evde kötü niyetle dualar okunuyorsa yani annen bu işi kötülüğünede kullanıyorsa evet senin ettğin dualarıda ters etkileyebilir sen tebbet suresini okuma ozaman inan tırstım şuan kötü birşey olursa diye Allah yar ve yardımcın olsun
açıktan bitirdim üniyi. 24 yaşındayım. okumam içinde hiç desteklemedi yol göstermedi zaten bana. arada şakayla karışık cinlerim var benim diyor ama gırgır gibi söylüyor pek inanasım gelmiyor bu tip şeylereYasın kac senin? Üniversite kazanıp baska sehire gitme sansın var mı? Bagını koparsan madem durum bu kadar vahim?
Bir de seni korkutmak gibi olması ama, annen seni bu sekilde tehdit ediyorsa, sizin evin ici malum varlıktan gecilmiyordur...
olur mu gerçekten? bu zamana kadar yenilen hep ben oldum. artık yüzümün gülmesini istiyorum. müşterileri kadar değerim yok. bir güne bir gün ne haldeyim ne istiyorum ne hissediyorum sormaz. varsa yoksa kendisi. kapana kısılmış gibi hissediyorum
canım ayetle, esma ile büyü olmaz kötü niyeti olan kendi çarpılır.tespih çekiyor ayetler falan okuyor esmaül hüsna zikrediyor. ama yaptığı şeyler iyi değil sonuçta. bağlama falan yapıyor. evin her tarafında büyü var. dolabımızın buzluğu büyü dolu
ayrı annemle babam.Babanla ilgili bir şey okuduğumu hatırlamıyorum , o nasıl karşılıyor bu durumu ?
açıktan bitirdim üniyi. 24 yaşındayım. okumam içinde hiç desteklemedi yol göstermedi zaten bana. arada şakayla karışık cinlerim var benim diyor ama gırgır gibi söylüyor pek inanasım gelmiyor bu tip şeylere