büyüye, büyücülere inanır mısınız?

likestars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
51
3
ben bir tanesi ile aynı evde yaşıyorum. eskiden pek inanmazdım ama artık kafamda çok soru işaretleri var ve korkuyorum. korunmak istiyorum. bana yapılıp yapılmadığını öğrenmek istiyorum. kafam çok karışık

Benim patronun hanımına yapılmıştı kadın korkunç şeyler yaşadı, adama kocasıda epey sahtekardı

Bu tamamen inanç meselesi ama malesef bende inanıyorum Kuran-ı Kerim de bununla ilgili surelerde var ama korunmak elinizde bol bol dua ediceksiniz ayetel kursi okuyun en koruyucu dua ama onuda fazla okumamak gerekiyormuş birde ben tebbet suresini okudum 1000 kere faydasını gördüm fakat kesinlikle şahıs üzerine okumayın

ne gibi faydasını gördünüz paylaşır mısınız? nasıl bir sure bu ? büyüyü engellemek için mi okunuyor?

ne gibi faydasını gördünüz paylaşır mısınız? nasıl bir sure bu ? büyüyü engellemek için mi okunuyor?
Önce niyet ediyorsunuz eğer bana yapılmış kötü bir şey varsa yapana ve yaptırana çevir Allahım diye sonra 1000 kere tebbet duasını okuyorsunuz tek seferde okuyacaksınız yalnız 4 saate yakın sürüyor bitiminde tekrar baştaki niyetinizi söylüyorsunuz ve şunuda ekliyorsunuz bu duayla onları sana havale ediyorum Rabbim diye, yapanda yaptıranda cezasız kalmıyor

gerçekten karşılığını aldınız mı?

uzun süredir dua edemiyorum
Nasıl yani içinizden mi gelmiyor yoksa özel halde olduğunuz için falan mı .
Arkadaşım bir şey diyeyim mi , sanırım senin güzel bir doktora gözükmen gerek.
Hissettiğin bu duygular iyi şeylerin alameti değil.

Gel sen bu arkadaşını dinle yarın bi psikoloğa danış.
Evde ki kişilerden bu şekilde şüphe duymak normal değil.

gerçekten karşılığını aldınız mı?
Aldım canım yaptıran kişi şuan kötü durumda yani bana yaşattıklarının aynısını yaşıyor şuan bilmiyorum belki de Rabbim verdi cezasını tamda duayı okudugum zamanlardı ben buna bağladım ama sonuçta yer gök dua ile bu duayıda her okudugunda besmele ile okuyacaksın ben denemeni tavsiye ederim ama dediğim gibi sakın şahıs üzerine okuma isim kullanma okurken çok ağır ve tesirli bir dua çünkü

şüphe duymuyorum. bizzat bu işten para kazanıyor. akli sağlığım yerinde. hatta bu zamana kadar hiç ehemmiyet vermezdim ama artık olabilir mi diye düşünüyorum

peki eğer bana kötü bir şey yapılmamışsa ben zarar görmem değil mi?

şüphe duymuyorum. bizzat bu işten para kazanıyor. akli sağlığım yerinde. hatta bu zamana kadar hiç ehemmiyet vermezdim ama artık olabilir mi diye düşünüyorum
Büyüden para mı kazanıyor .
O arkadaşından olabildiğince çabuk uzaklaş.
Ne kastın var kendine , niye böyle abuk sabuk insanla yan yana duruyorsun .
Bugün büyü yapan yarın neler yapmaz.Allah muhafaza.
Büyünün iyisi güzeli çirkini olmaz büyü büyüdür.
Yapar sana da niye yapmasın , öyle insanlara güven olmaz.
Sen sözünden çıkma , ağzını açama diye olabilir.

yapan kişi annem. nasıl uzaklaşıyım sen söyler misin?

yapan kişi annem. nasıl uzaklaşıyım sen söyler misin?
Ayy gözlerim faltaşı oldu dedim herhalde kayınvalidesi falan canım benim hangi anne evladının kötülüğünü ister ki senin yanında yapıyor olmasından etkilenmişsin sen ama çok yanlış yapıyor bu işi bırakması için konuşmayı denesen ki mutlaka denemişsindir bu yolu ama rahatsız olduğunu dile getirsen sürekli

Büyü vardır. Hatta bunun ilmini bile bilmene gerek yok, o kadar laçkalasmıs ki, internette aratsan bile bir sürü sey cıkıyor.

Önce şöyle yapalım canım sen bi anlat nelerden şüphelendiğini mesela ne oluyor da seni böyle hissettiriyor
kiminle konuşsam yakınlık kursam mutlaka o kişi benden uzaklaşıyor. ne biliyim günlük hayatta en ufak olucak işlerim bile ters gidiyor olmuyor. sürekli bir isteksizlik hali var üzerimde hayatımı bir türlü düzene koyamıyorum. bir gün mutlu olsam 10 gün ağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…