Bebek İkinci El büyüye bilen beşik belis marka

clokde

iremim ve aybigem
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
58
4
az kullanılmış belis marka büyüyebilen beşik +yatağı+uykuseti(alt açma,çarşafı,yastığı,yorganı,kenar korumalığı beşik başı,çibindirikliği) yerim müsait olmadığından satıyorum kargo alıcıya aittir fiyatı:500 tl

Eklentiler

• $642723_w640_h640_buyuyebilenbesiktr803a4813.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 661
Son düzenleme:
arkadaşlar kargosuyla pahalı gelebilir ben 2sene önce sırf beşiği 650 almıştım 400 tl düşürdüm fiyatı eskişehirde ikamet ediyorum buradan alacak olan olursa kago masrafıda olmaz

arkadaşlar son düşüyorum fiyatı beşik 150 tl yatağı ve uyku setinede 100 tl istiyorum yatak ortepedik

canım beşiğimi toplayıp paketledim malesef yeni taşındığım evde yer dar çünkü ama şunu garantisini veririm derin içi çoçuk çok rahat 2 yaşına kadar yatar düşme endişesi olmadan zaten ön parmaklığı asonsörlü yoksa içine yatırmak zor oluyor derin yani bu arada uyku setimizde lila ayıcıklı benim 2 beşiğim vardı biri yatak başıydı diyeri bu mobilya olan kızım odasındaydı sayılıdır içinde yattığı 2 çi kızımdada ev değişikliği yaptım kuracak yerim olmadığı için satıyor

beşik bunun aynısı 2 yaşına kadar salanır vaziyette daha sonrada sabit kullanabilirsiniz

Eklentiler

• $belis.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 330
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…