BÜYÜTTÜM MEMELERİ :) bende geldim

filiz53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
19
0
MERHABA arkadaşlar yılladır forumdayım süekli okurum ikinci yazışım bu )).göğüs büyütmye karar verdikden sonra tüm yorumlarınızı okudum kımı korkuttu kımı cesaret verdi neyse gittim ameliyat oldum:)
mentor marka pürüzlü yuvarlak 275cc high profil slikon kullanıldı. ayın 22sinde sabah9da ameliyata girdim 10:30 çıktım. narkozun etkısı sanırım sedyede cok agrım olmadıgını farkettim saat ilaçların etkisi geçince tarifsiz acılar yaşadım ( kalkarken vede yatarken yataga) yürümem gerekıyodu 5-6 kere baş dönmesi gözlerim karardı bayıldım ...ama ilginç olan hemşire kızın bana siz çok iyisiniz demesiydi:).gece ailem bilmedigi için akşam 8de hastaneden cıktım. eve geldım yattım tabi annemden yardım almak zorunda kaldım sizde yağ enjekte ettirdim anne hareket etmemem gerekıyo diyebilirsiniz benım gibi::) .agrı kesiciyi sık içtim ıkıncı gun daha iyiydim.bugun 3.günüm biçok şeyi kendi yapabiliyrum saçlarımı toplayamıyorum ama:) kendım yatabiliyorum ama kalkamıyorum hala .bandaj takılmadı dirende takılmadı.iimdi doktoruma gidiyorum pansumana. yaşadıklarımı paylaşmak istedım sizlerle çunkı sizlerın yazdıkları benı çok etkiledi. sporcu sütyenım var açmaya cesaret edemedım birazdan soktor açar:)bend cok merak ediyorum ama kızlardan biri yazmıştı sankı ıkı kutu kola var göğsümde diye benımkıler varil gibi:):a015:

MERHABA arkadaşlar yılladır forumdayım süekli okurum ikinci yazışım bu )).göğüs büyütmye karar verdikden sonra tüm yorumlarınızı okudum kımı korkuttu kımı cesaret verdi neyse gittim ameliyat oldum:)
mentor marka pürüzlü yuvarlak 275cc high profil slikon kullanıldı. ayın 22sinde sabah9da ameliyata girdim 10:30 çıktım. narkozun etkısı sanırım sedyede cok agrım olmadıgını farkettim saat ilaçların etkisi geçince tarifsiz acılar yaşadım ( kalkarken vede yatarken yataga) yürümem gerekıyodu 5-6 kere baş dönmesi gözlerim karardı bayıldım ...ama ilginç olan hemşire kızın bana siz çok iyisiniz demesiydi:).gece ailem bilmedigi için akşam 8de hastaneden cıktım. eve geldım yattım tabi annemden yardım almak zorunda kaldım sizde yağ enjekte ettirdim anne hareket etmemem gerekıyo diyebilirsiniz benım gibi::) .agrı kesiciyi sık içtim ıkıncı gun daha iyiydim.bugun 3.günüm biçok şeyi kendi yapabiliyrum saçlarımı toplayamıyorum ama:) kendım yatabiliyorum ama kalkamıyorum hala .bandaj takılmadı dirende takılmadı.iimdi doktoruma gidiyorum pansumana. yaşadıklarımı paylaşmak istedım sizlerle çunkı sizlerın yazdıkları benı çok etkiledi. sporcu sütyenım var açmaya cesaret edemedım birazdan soktor açar:)bend cok merak ediyorum ama kızlardan biri yazmıştı sankı ıkı kutu kola var göğsümde diye benımkıler varil gibi:):a015:

ohhh süper,geçmiş olsun olmuş bitmiş işte... artık bu sene tatilin tadını çıkarırsın..birkaç güne toparlarsın iyice kendini,birşeyin kalmaz

öyle yapmayı planlıyorum valla bende teşk. ederim. ama bukadar agrı çekecegimi bileseydım sanırım ameliyata cesaret edemezdım ama şuan çok mutluyum

öyle yapmayı planlıyorum valla bende teşk. ederim. ama bukadar agrı çekecegimi bileseydım sanırım ameliyata cesaret edemezdım ama şuan çok mutluyum

o biraz cesaret toplamaya bağlı,ben hala diyorum,nasıl cesaret ettim diye.. evet insana bi an cesaret geliyo gözünü karartıyo ve oluyo ameliyatını,ama önemli olan sonuç ve sonrasında duyacağın mutluluk..benim 9 ay oldu ve çok mutluyum..ne garip bişey,düşününce alt tarafı 2 tane protez,insan psikoljisini ne kadar olumlu yönde etkiliyo..birkaç günlük ağrı bazen ben ne yaptım dedirtse de sonuç için herşeye değer bence.

canım kime oldun ameliyatı ?

istanbul şaşkınbakkalda opr.dr HASAN FINDIK. alman hastanesinde yaptı ameliyatı.

şimdi pansumandan geldim sorun yokmuş hiç ben 3gündür göğüslerime bakamamıştım bile heyecandan sertler ve şiş haldeler ama muhteşemler şuan darısı tüm benim gibi göğüslerini sorun edenlerin başına:KK70:

şimdi pansumandan geldim sorun yokmuş hiç ben 3gündür göğüslerime bakamamıştım bile heyecandan sertler ve şiş haldeler ama muhteşemler şuan darısı tüm benim gibi göğüslerini sorun edenlerin başına:KK70:

Filiz53 inşallah bir an önce yumuşayıp, normal şekillerini alırlar:) doktor bana da seninkilerin aynısını (yuvarlak, high profile,kas üstü)önerdiği için çok merak ediyorum.Çabuk iyileş.Ters hareket falan yapma :)Arada durumdan haber versen de harika olur.Geçmiş olsun..kaydirigubbakcemile

JENNA bugun dördüncü günümdü. tek başıma destak almadan yatabiliyorum ama bütün gece sırt üstü yatmak sorunda kaldıgım için sabah kalkarken mutlaka yardım alıyorum.. korse şeklindekı takılan sütyen nefes almamı güçleştiriyo.... gün içerisinde agrı kalmadı hiç. arada bir göğüsde bıçak saplanması oluyo sadece.şu bi gerçek gerçekden kolay degilmiş kas altı uygulandıgı için belkı böyle agrılı oldu bilmiyorum ama şu korseyi çarşamba günü çıkarcak doktor normal sporcu sütyenı takıcam bi rahat nefes alcam sanırım gün sayıyorum yani

evett bugun 5.günüm bihayli rahatladım agrı konusunda ,çok yormak istemedım evde dinlendım hep .... bu korse şeklindekı sütyen yüzünden zor nefes alıyorum. bide sırt agrıları fenaaaa kalkamıyorum sabah yatakdan anne destegi alıyorum..arada bir tek göğsüme bıçak saplanıyo gibi kısa süreli agrı oluşuyo bide okadar sertki göğüsler hiç yumuşamıycakmış gibi sankı benım degiller:)

X