• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyümeyen yumurta:(

edasummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
873
3
0
İstanbul
bugun adetimin 12. günü idi,dr. gittim yumurtam 12 mm olmuş sadece:( birkaç gün içinde büyür mü acaba? kızlar morqlim çok bozuk
yumurtayı büyüten bitki vs. var mı yardım edin:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

birsürü küçük küçük yumurta var,içlerinden 1 tanesi büyümüş oda 12mm yaklaşık 20mm olması gerekmiş
durumum çok mu vahim:50::50::43:

ayni durum bendede var ustelik ben gonal f kullaniyorum 15 kadar kucuk yumurta var dedi doktor en buyugu 12.5 mm tedaviyi kesti ise yaramiyo buyumemlisler dedi bende cok uzgunum:2:

bugun adetimin 12. günü idi,dr. gittim yumurtam 12 mm olmuş sadece:( birkaç gün içinde büyür mü acaba? kızlar morqlim çok bozuk
yumurtayı büyüten bitki vs. var mı yardım edin:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

canım hep mi bu şekilde acaba bu aya mı has böyle olmuş
adetlerin düzenli midir?
ben pco hastasıyım ve neredeyse 1 yıl yumurtam hiç büyümedi
13mmlere kaldı
bazen hiç olmadı
geç çatlayabilir merak etme

ayni durum bendede var ustelik ben gonal f kullaniyorum 15 kadar kucuk yumurta var dedi doktor en buyugu 12.5 mm tedaviyi kesti ise yaramiyo buyumemlisler dedi bende cok uzgunum:2:

bal tarcın cörek otu karışımını yedım işe yaradı sanki,son günlerde büyüme oldu azda olsa sende dene canım

Back