Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bugun adetimin 12. günü idi,dr. gittim yumurtam 12 mm olmuş sadece birkaç gün içinde büyür mü acaba? kızlar morqlim çok bozuk
yumurtayı büyüten bitki vs. var mı yardım edin
ayni durum bendede var ustelik ben gonal f kullaniyorum 15 kadar kucuk yumurta var dedi doktor en buyugu 12.5 mm tedaviyi kesti ise yaramiyo buyumemlisler dedi bende cok uzgunum:2:
bugun adetimin 12. günü idi,dr. gittim yumurtam 12 mm olmuş sadece birkaç gün içinde büyür mü acaba? kızlar morqlim çok bozuk
canım hep mi bu şekilde acaba bu aya mı has böyle olmuş
adetlerin düzenli midir?
ben pco hastasıyım ve neredeyse 1 yıl yumurtam hiç büyümedi
13mmlere kaldı
bazen hiç olmadı
geç çatlayabilir merak etme
ayni durum bendede var ustelik ben gonal f kullaniyorum 15 kadar kucuk yumurta var dedi doktor en buyugu 12.5 mm tedaviyi kesti ise yaramiyo buyumemlisler dedi bende cok uzgunum:2:
canım hep mi bu şekilde acaba bu aya mı has böyle olmuş
adetlerin düzenli midir?
ben pco hastasıyım ve neredeyse 1 yıl yumurtam hiç büyümedi
13mmlere kaldı
bazen hiç olmadı
geç çatlayabilir merak etme