Buyumesi icin ?

limmed

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
53
3
18yasındayım ve 70cm civarı , onceden destekli sutyen almıstım bayagı komik durmustu hic takmadım 1-2yıldır onu kullanıyorum ama 75 vermisti kadın 70cmlik hic olmaz ki falan dedi gercekten 70cmlik bildigimiz sutyn yok mu?
Ve sorum su acaba kendiliginden buyurler mi yani ya da yapılacak bir sey var mı?

Selam canim,
18 olmussun artik cok fazla kendiliginden birsey bekleme,pushup denilen biraz daha belirgin gosterenlerden dene.
Artik diger nedenlerden etkilenirler yani kilo alip vermek gibi,dogum gibi seylerden..

benim göğüslerde küçük malesef şans eseri 70 destekli buldum büyük dolgun duruyor doğal yollardan büyütme yöntemleri araştırıyorum denicem

Burda okumuştum çörekotu yağıyla gece yatmadan önce dairesel hareketlerle masaj yapmak büyütüyomuş.1 haftada etkisini gösteriyomuş hemen.istersen KK da ara dediğim konuyu ordan detaylı okursun canm

canim masaj yapabilirsin

Bendimde seninle aynı yapıcak bisey yok suan ben silikon taktırıcam.. Üzülcek bişey yok inş dha iyi olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…