• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyümek ne zormus meğer...

linda_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
701
1
66
İstanbul
Büyümek ne zormus meger!!Daha dün gibi hatrlarım annemin elini bırakma çabalarımı ve büyüme telaşımı.Büyüdüm anne kocaman oldum bak.Acılarım büyüdü,dertlerim büyüdü,hedefim büyüdü,çıkmazlarım,olmazlarım büyüdü.

Hiçte güzel degilmiş büyümek. Bak albümden kimler eksildi.Başa dönebilsem keşke;sana tay tay yürüsem,ilk kez baba desem Karanlıktan korkabilsem ve babam tutup elimden gezdirse bak hicbişey yok diye___"BÜYÜDÜKCE DERTLERİDE BÜYÜYOR İNSANIN"derdin ya anlamzdım.şimdi anladım.
Gecelerce uyutmadgım,iştahtan kesildiğim,ateşlendigim,öksürdügüm,düşüp kanadıgım yıllrda sana yük oldugumdan daha fazla yük oluyorum şimdi kendime.

Daha ağır geliyorum kendime yıllar geçtikçe."şikayet etme yavrum kımseyı bana"derdin ya,şimdi istesemde edemiyorum.Kanayan yerlerimi ilk sana gösterirdim merhem ol diye Artık senden saklıyorum dert etme diye. şimdi senden bir ninni istesem çocuklaşma yavrum dersin sende.

Bırak çocuklaşayım anne elimde kalan tek huzurum,tek umudum cocuklugum.Yine boyum kadar olsa merdiven basamakları,tam çıksa albumlerin yoklamaları,yalvarsam elimi tut diye ve sen hic bırakmasan olmaz mı?Hadı yenıden yavas yavas olmaz mı?

Hadı yenıden yavaş yavaş büyüt beni anne,yeniden büyüt ki İHANETİ AYRILIĞI ÖĞRETME bana ögretme ki kimseyi üzmeyeyimm bu yüzden.İhanetler,ayrılıklar olmasın,kötülükler olmasın ve ALBüMDEN EKSİLENLERDE UZAĞA GİTMİŞ OLSUN NE OLUR....

Back