Büyüme Hormonu

Biz de omnitrope başlayacağız bugün çıktı raporumuz. 22 aylık benim çocuğum. Sonuçları ileri dönemde paylaşırım

Merhaba benim kızım 14 aylık 70 cm. Bizde büyüme hormonu eksikliğinden şüpheleniyoruz. Sizin cocugunuzun boyu nasıldı bu aylarda nasıl teşhis konuldu?
Merhaba, daha önce yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım. Bildirim gelince fark ettim. Kızım uzamaya devam ediyor ama hala cok uzun degil. Sizin bebeğinizin gelişimi nasıldı bu aylarda?

Merhaba, daha önce yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım. Bildirim gelince fark ettim. Kızım uzamaya devam ediyor ama hala cok uzun degil. Sizin bebeğinizin gelişimi nasıldı bu aylarda?
Merhaba ben de güncelleme yapmaya gelmiştim. 6 ayda 7 cm uzama oldu hala 1 persentilde ama olumlu gidiyor tedavisi.

benim oğlumda 6 aydır kullanıyo omnitrope 1 .39 dan 1. 43 odu 4 ayda bukadar uzadı

benim oğlumda 6 aydır kullanıyo omnitrope 1 .39 dan 1. 43 odu 4 ayda bukadar uzadı
herkese merhaba hepimiz büyük bir sonav veriyoruz çok zormuş öyle yıprandıkki benim oğlum 14 yaşında 6 aydır omnitrope kullanıyoruz 4 santim uzama oldu ama ben hiç farkrdemiyorum sizlere sorum benim oğlumun pipiside çok küçük aynı durumda olupta sonuç alan varmı nolur bilgisi olan varsa yazabilir mi buna çok ihtiyacım var

Merhaba, nasıl gidiyor tedaviniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…