Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin persentil kaçtaArkadaşlar bebeğine büyüme hormonu testi yaptıran var mı? Yaptırdıysanız persentilde hangi aralıkta boyu kilosu. Neye göre yaptırılıyor? Dr a direkt testi yaptırmak istedigimizi söyleyebilir miyiz
Acaba etiketleyebilir misiniz beni. Coğunu okudum aslında ama gözümden kaçmış olabilirBurda bir konu var onunla ilgili oraya bir sürü yazan arkadaş var okursanız daha net oluşur kafanızda
Persentil 3-10 arasındaSizin persentil kaçta
Kaç yaşında çocuğunuz
6 aylık takip veriliyor yani bizde öyle oldu
Sizin anne baba olarak boyunuz kaç
Doğum kilosu boyu nasıldı
Doktorunuz hiç bişey söyledi mi bu konuyla ilgiliPersentil 3-10 arasında
2 yaşında
159-173 boylarımız
2745 gr 47cm doğdu
Tiroid ilacı da kullanıyoruz. Beslenmesi de çok iyi değil. Biz gelişemememiş olmasını bunlara bağlıyorduk. Fakat dr lar sormama ragmen büyüme hormonuna bakmamışlar diğer bütün değerlere bakmışlarDoktorunuz hiç bişey söyledi mi bu konuyla ilgili
Anladım o zaman doktora gidince endokrine gitmek istediğinizi söyleyinTiroid ilacı da kullanıyoruz. Beslenmesi de çok iyi değil. Biz gelişemememiş olmasını bunlara bağlıyorduk. Fakat dr lar sormama ragmen büyüme hormonuna bakmamışlar diğer bütün değerlere bakmışlar
Sizin boyunuza göre ve doğum boyuna göre kızınızın boyu aslında normal görünüyor. Anne baba kısa ve doğum boyu da kısa. Persentilinde devam ediyor. Genetik olabilir o yüzden. Belki diğer ihtimalleri elemeden önce büyüme hormonu ile ilgili test yapmak istememişlerdir. Eğer cok endişeleniyorsanız çocuk doktorundan endokrine sevk isteyin. Orada gerekli görürlerse araştırma yaparlar.Persentil 3-10 arasında
2 yaşında
159-173 boylarımız
2745 gr 47cm doğdu