Büyüklerim ablalarım yaşıtlarım sizlere sorum vaar

Asli Gumuss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2019
6
2
1
30
Hanımlaar ben 22 yaşındayım 9 aydır çocuk sahibi olamıyoruz eşimle bu ay yine deneyimler içerisindeydik, 4 gün öncesine kadar iç çamaşırımda 1 damla kahverengi lekelenme gördüm sağ-sol kasığım sırayla ağrıyordu, sonrasında geceleri midem bulanıp yanmaya başladı sigara içen biriydim yani çok içmem genelde ama içtiğimde kusmak istedim tam 2 saat midem ağzımdaydı ama kusamadım, bel ağrılarımdan çok yakınıyorum şuanda da ağrıyor hatta ama reglime 9 gün kaldı.. ne dersiniz sizce yine mi kendi kendime kuruyorum kafamda... akıl verir düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum :) <3

Son düzenleme:
Yok daha erken dedi bi kaç kişi o yüzden pek umudum yok böyle erken belli etmezmiş falan dediler

gebelik testinden en doğru sonucu almak için adet döneminizin 1 hafta geçmesi gerekirmis zaten. Hamilelik testinin sabah uyandığınızda yapmanız daha dogru sonuc verir. Çünkü tüm gece boyunca biriken idrar HCG hormonunu en iyi sekilde gosteriyomus.

Muhtemelen bebiş yola çıktı geliyor canım. Kan testi yaptır sabah gidip bekleme 9 gün.

Yaaa heyecanlandırdın benii ama regl ağrısı gibi ağrım var şuan hatta dünden beri kasıklarımda ama belimde ağrıyor :/ gidemeyebilirim büyük ihtimalle ya çatlıycam sanırım 9 gün boyunca
Bahsettiğin ağrılar yumurta çatlama döllenme döneminde de olabiliyor tshlil niye ysptıramıyorsun ki? Bari ilaç v.s içme .

Canım öncelikle umarım Allah gönlüne göre verir ve tez zamanda sağlıklı bir bebisin olur ki anlattıklarında o zamanın çok uzak olmadığını gösteriyor bence gebe olabilirsin hemen test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…