• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyüklerim ablalarım yaşıtlarım sizlere sorum vaar

Asli Gumuss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2019
6
2
1
30
Hanımlaar ben 22 yaşındayım 9 aydır çocuk sahibi olamıyoruz eşimle bu ay yine deneyimler içerisindeydik, 4 gün öncesine kadar iç çamaşırımda 1 damla kahverengi lekelenme gördüm sağ-sol kasığım sırayla ağrıyordu, sonrasında geceleri midem bulanıp yanmaya başladı sigara içen biriydim yani çok içmem genelde ama içtiğimde kusmak istedim tam 2 saat midem ağzımdaydı ama kusamadım, bel ağrılarımdan çok yakınıyorum şuanda da ağrıyor hatta ama reglime 9 gün kaldı.. ne dersiniz sizce yine mi kendi kendime kuruyorum kafamda... :KK43: akıl verir düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum :) <3

Son düzenleme:
Yok daha erken dedi bi kaç kişi o yüzden pek umudum yok böyle erken belli etmezmiş falan dediler

gebelik testinden en doğru sonucu almak için adet döneminizin 1 hafta geçmesi gerekirmis zaten. Hamilelik testinin sabah uyandığınızda yapmanız daha dogru sonuc verir. Çünkü tüm gece boyunca biriken idrar HCG hormonunu en iyi sekilde gosteriyomus.

Hanımlaar ben 22 yaşındayım 9 aydır çocuk sahibi olamıyoruz eşimle bu ay yine deneyimler içerisindeydik, 4 gün öncesine kadar iç çamaşırımda 1 damla kahverengi lekelenme gördüm sağ-sol kasığım sırayla ağrıyordu, sonrasında geceleri midem bulanıp yanmaya başladı sigara içen biriydim yani çok içmem genelde ama içtiğimde kusmak istedim tam 2 saat midem ağzımdaydı ama kusamadım, bel ağrılarımdan çok yakınıyorum şuanda da ağrıyor hatta ama reglime 9 gün kaldı.. ne dersiniz sizce yine mi kendi kendime kuruyorum kafamda... :KK43: akıl verir düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum :) <3
Muhtemelen bebiş yola çıktı geliyor canım. Kan testi yaptır sabah gidip bekleme 9 gün.

Yaaa heyecanlandırdın benii ama regl ağrısı gibi ağrım var şuan hatta dünden beri kasıklarımda ama belimde ağrıyor :/ gidemeyebilirim büyük ihtimalle ya çatlıycam sanırım 9 gün boyunca :D
Bahsettiğin ağrılar yumurta çatlama döllenme döneminde de olabiliyor tshlil niye ysptıramıyorsun ki? Bari ilaç v.s içme .

Canım öncelikle umarım Allah gönlüne göre verir ve tez zamanda sağlıklı bir bebisin olur ki anlattıklarında o zamanın çok uzak olmadığını gösteriyor bence gebe olabilirsin hemen test yap

Back