• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyükelçilik ve Başkonsolosluk kapatıldı

office

Ben sizden değilim...
Pro Üye
9 Eylül 2007
21.429
66.418
1.123
Brüksel'de yaşanan terör saldırılarının ardından İstanbul Taksim'deki Belçika Başkonsolosluğu ile Ankara'daki Belçika Büyükelçiliği kapatıldı

1213540_620x410.jpg

Belçika'nın başkenti Brüksel'de bugün havalimanı ve metro istasyonunda yaşanan terör saldırılarının ardından İstanbul Taksim'deki Belçika Başkonsolosluğu ile Ankara'daki Belçika Büyükelçiliği kapatıldı.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, bu sabah Belçika'nın başkenti Brüksel'de art arda düzenlenen terör saldırısından sonra Belçika'nın İstanbul ve Ankara'daki diplomatik temsilcilikleri kapatıldı. Bugün ve yarın yapılması planlanan vize işlemleri ve randevuların iptal edildiği kaydedildi.

İHA

http://www.haberturk.com/dunya/haber/1213540-buyukelcilik-ve-baskonsolosluk-kapatildi

bunun anlamı nedir biliyoruz değil mi?

Tam emin olamadım yani Türkiye'yi mesul tutmuş olmaları çok saçma olur, tek bir sözle.

Belki olası bir terör saldırısı korkusuyladır. Nereye vizeler durdurulmuş onu anlamadım.

Haberin devamı var mı? Sebep, gerekçe, amaç?

Tam emin olamadım yani Türkiye'yi mesul tutmuş olmaları çok saçma olur, tek bir sözle.

Belki olası bir terör saldırısı korkusuyladır. Nereye vizeler durdurulmuş onu anlamadım.

Haberin devamı var mı? Sebep, gerekçe, amaç?

devamı yok, bu kadar yazıyordu.. ya saldırı olur korkusuyla ya da direkt bizim ülkeyi mesul tuttukları için.. ama sadece bizim ülkedekini kapamış olmaları hakaret gibi bir şey..

bugün vize görüşmesi olanların görüşmesi iptal edilmiş.

Bizi neden sorumlu tutsunlar ki kendileri beslemiyor mu bu çapulcuları? Yoksa bir gün ayaklarına dolanacakları akıllarına mı gelmedi?

Bugün PKK’nın kullandığı silahlar açık olarak belirtildi hepsi Rus menşeli. Hepsi el birliğiyle besliyorlar tüm bu örgütleri.

Ben sadece güvenlik amaçlı olduğunu düşünüyorum.

devamı yok, bu kadar yazıyordu.. ya saldırı olur korkusuyla ya da direkt bizim ülkeyi mesul tuttukları için.. ama sadece bizim ülkedekini kapamış olmaları hakaret gibi bir şey..

bugün vize görüşmesi olanların görüşmesi iptal edilmiş.

Umarım korkudandır, öteki türlüsü mide bulandırıcı.

Rusya kriziyle 2-3 ay resmen 1 yıl geriye gittik, bu krizle neler olur bilemiyorum. Yani o ona atarlanır, bu buna laf atar, korkutur, sindirir olan ekonomiye olur başka bişey değil.

Türkiye'yi sorumlu tuttuklarından değil, en azından resmi açıklama bu yönde olmayacaktır, ama IŞİD'in Adıyaman'ı terörist bulma kurumu olarak kullandığı malum. Türkiye'de ciddi bir yuvalanması var. Muhtelemen bu sebeple.

Back