Büyükçekmece Dewlet Hastanesi Doğum İçin Uygun Bir Yer Mi?

Handaney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
45
0
36
İstanbul
Sa.
1.5 yıldır ewliyiz we artık çocuk yapmak için kendimizi hazır hissediyoruz.Henüz hamile değilim ama çocuk yapma aşamalarına başlamış bulunmaktayız ...Bu konuda çok mu erken dawranıyoruz bilmiyorum ama hastane olarak Büyükçekmece Dewlet Hastanesinde hem doğumu hemde kontrollerimizi orada yapmaya karar werdik.Etrafımda o hastanede doğum yapan hiç kimse yok umarım burada bu tecrübeyi yaşamış insanlar wardır ...Beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sewinirim...

merhaba
ben büyükçekmece devlet hastanesine gittim kontrollere "m. aytac yuksel" di doktorum. çok memnun kaldım. kasmıyo bi kere yani hastayı.. ama kartalda dogum yaptım annemler orda diye. pazartesi ve cuma gunlerı istanbul eğitim arastırma hastanesıne gidiyor. salı carsamba persembe gunlerı çekmecede. ben dogum için konustugumda gece olursa dogum gelme dedi, ben gelirim ama anestezi uzmanı gece gelmıyor dedi. hersey olabılır dedi. sen normal dogum dusunuyorsun ama bı aksılık olabılır dedi sezaryen gerekebılır dedi. bıde b.cekmece d.h. de yenı dogan unıtesı yok. Allah muhafaza dogumdan sonra bı sorun olabılır bebekte genelde solunumla alakalı sorunlar olabılıyor. herseyı dusunerek hastneye karar vermen gerekli. bakırköy eğitim arastırmayı çok öneren olmustu bana. dediğim gibi ben kartal da dogum yaptım. Dr lütfi kırdar eğitim arastırma hastnesınde. etrafımdakı herkes orda dogum yapılırmı be devlet hastanesıne gıtme ozele gıt dedı ama ben çokkkk çokkk çokkk memnun kaldım.

aytaç bey i tavsiye ederim arkadasım. ama ıstersen son ayında istanbul eğitim arastırma(samatya) veya bakırköy arastırmaya da gidebilirsin. ama dogumu bence çekmecede yapma. işini garantıye al :)

Çok saol canım :) Aslında bende orada doğum yapmak istemiyorum da eşimin dewlet hastanesi dışında eğer bi özele gidersek 'oradan çıkamayız biz!' diye bi takıntısı war..Warığımızı yoğumuzu alırlarmış mış mış mış....Bende biraz bilgi toplamak istedim...We sende çok yardımcı oldun...Zaten içime sinmemişti bunları eşime söyleyince umarım o da ikna olur...Daha yeni başladım araştırmaya işte ama kesin kararlı olduğumuz nokta da Beylikdüzü we yakınında bi yerde doğum yapmak...We şu da bi gerçek ki henüz hamile değilim :26: Temel atma çalışmalarına başlayalı daha bi hafta oldu..Bilmiyorum çok mu aceleci dawranıyorum ama kendime de hakim olamıyorum:18:

Allah gönlünüze göre verir inş. hayırlısı olsun hakkınızda
ama dediğim gibi kontrole gıt aytac bey e. memnun kalcaksın. ama dogum için hastaneyı kullanma

he bide medicana ya falan gıtme öksürsen para alıyorlar
çok kişi memnun değil. kolan hospital da dogum yaptı bı arkadas . memnundu ben hıc gıtmedım
ben ilk aylarda yenıbosnaya nısa hastanesıne gıttım (Dr muruvvet hakyemez) kadın super
dıger doktorların kapısı boş murvet hanımın fecı fazla hastası var
onuda tavsıye edebılırım
aylık 100 tl koyun kenara eger yapabılıosanız. nisa da dogum yapabılırsın. muayenesı 50 tldı gecen sene.

Amin İnşallah hayırlısı
Bunları da yazdım bir kenara...Medicana yı zaten hiç düşünmedik ,Kolan hastanesinde tanıdığım doğum yapan sadece bi kişi war we henüz onunla görüşmek nasip olmadı ona da sorucam...Bakalım işte...Hele bi hamile kalayım hayırlısıyla...:97:

merhaba ben orda doğum yapmanı tavsiye etmem canım kuzenimi öldürüceklrdi sana tavsiye ediceğim doktor fuat karatepe önceden kolondaydı şimdi kendi muaynanesinde beylikdüzünde ben 9 ay oaraya gittim o beni doğurttu çok iyi bir doktor düğer doktorlar gibi para canlısı değil ve normal olan doğumu kendi kolaylığı için sezaryana falan almıyo ben sezaryan istedim kesinlikle normal doğurucaksın dedi ve doğurttu eğer düşünürsen ona git derimm tatlımm..

Geçmiş olsun allah kurtarmışZaten artık bunları duyduktan sonra oraya gitmem ben...
Ama benim tercihim Kadın doktordan yana...Yine de teşekkür ederim.... Başka önerebileceğin bi hastane warsa söyleye bilirsin...Sewinirim

beylikdüzü medicana gece acil serviste bile para alıyor.lüks otel gibi yapmışlar ama sadece görüntü içi boş.azar azar para biriktirin özelde yapın doğumu.her özel hastane çok pahalı değil.inanki bebekler sarılık falan olabiliyo küvöz gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…