bende bu tarfta oturyorum nasıl arıyorsunuz soylersenız yardımcı olurum sizeşimdi de ben arıyorum kardeş varsa bizede haber verirseniz sevinirim
bende bu tarfta oturyorum nasıl arıyorsunuz soylersenız yardımcı olurum size
Canım benim 500 600 arası 2+1 mümkünse son katta olacak ara katlardan deprem dolayısı ile istemiyorum panik atağım da var kalamıyorum( vede okula yakın olursa iyi olur sen neresinde oturuyorsun çekmecenin ?
okul derken hangi okula yakın arıyorsun ben perlavısta mıgrosa fılan oldukca yakınım aradayım yanı esımede sorayım bana hangı cıvarda aradıgını soylersen elımden geldıgınce yardımcı olayım bulursakta haberlısırz gormeye gelırsın daıreyı
eşin emlakçımı senincanım ben kızım nedeni ile okula yakın istiyorum hangi okul olduğu çokta önemli değil ama senin oturduğun yeri çok anlayamadım ben merkezde istiyorum migros ne tarafta kalıyor anlayamadım tatlım ?
carreforu real bauhause karsı tarafında kalıyoruz ılkokula yakın tamam canım aklımda olsun en kısa zamanda sana dönus yapıcam inş buluruzcanım ben kızım nedeni ile okula yakın istiyorum hangi okul olduğu çokta önemli değil ama senin oturduğun yeri çok anlayamadım ben merkezde istiyorum migros ne tarafta kalıyor anlayamadım tatlım ?
carreforu real bauhause karsı tarafında kalıyoruz ılkokula yakın tamam canım aklımda olsun en kısa zamanda sana dönus yapıcam inş buluruz
eşin emlakçımı senin
esimin cevresi genıs canım emlakcı arkadaslarıda var sordum ama beylıkduzunde o fıyata mumkun degıl dedı buyukcekmece de bulabılır dedı esımın de bıldıgı yokmus canım ya ınternetten arama yapıpta bulabılırsın aslında ben dun senın ıcın baktım ama bulamadım o fiyatlarda var ama okul fılan yakın ıstıyrsun onun hakkında bıse bulamadım
sağol canım bende hergün bakıyorum ama yok(
okullar acılaana kadar tasınmak ıstıyorsun sanırım aklımda olsun denk gelırsem hemen haber verırım gönlune göre olsun hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?