• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyükçekmece/Beylikdüzü kiralik daire ariyorum

aygul86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
21
0
36
Karabük
Merhaba arkadaslar.

Büyükçekmece veya Beylikduzunde, 2+1 veya 3+1 uygun kiralik daire ariyorum (500+550TL) internetten bakiyorum ama butceme uygun ev bulamiyorum. çevrenizde gördüğünüz yada duyduğunuz kiralık daire var ise beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. çok yakin zamanda evleniyorum ins bu yuzden biraz acil... :18:

simdiden çok tesekkurler:16:

Canım hayırlı olsun evliliğin ,
Büyükçekmeceyi bilmem ama beylikdüzünde o fiyatlara bulamazsın.Ancak 1+1 bulursun ki onlarında aidatları 110-150 TL arası değişiyor.

En az 650 + yine en az 50 TL aidat şeklinde bulabilirsin ki minimum fiyatlar.
Belki esenyurt yakuplu vs diye geçiyor oralarda bulabilirsin ama şehir merkezine çok uzak ve sapa yerler.

çok tesekkur ediyorum :16:

Birsen hanim mesajinizi gordum, ama 1 hafta once büyükçekmecede kiralik daire bulduk ve tasindik çok sükür. yardiminiz için tesekkurler.

bende bu tarfta oturyorum nasıl arıyorsunuz soylersenız yardımcı olurum size

Canım benim 500 600 arası 2+1 mümkünse son katta olacak ara katlardan deprem dolayısı ile istemiyorum panik atağım da var kalamıyorum :(( vede okula yakın olursa iyi olur sen neresinde oturuyorsun çekmecenin ?

Canım benim 500 600 arası 2+1 mümkünse son katta olacak ara katlardan deprem dolayısı ile istemiyorum panik atağım da var kalamıyorum :(( vede okula yakın olursa iyi olur sen neresinde oturuyorsun çekmecenin ?

okul derken hangi okula yakın arıyorsun ben perlavısta mıgrosa fılan oldukca yakınım aradayım yanı esımede sorayım bana hangı cıvarda aradıgını soylersen elımden geldıgınce yardımcı olayım bulursakta haberlısırz gormeye gelırsın daıreyı

okul derken hangi okula yakın arıyorsun ben perlavısta mıgrosa fılan oldukca yakınım aradayım yanı esımede sorayım bana hangı cıvarda aradıgını soylersen elımden geldıgınce yardımcı olayım bulursakta haberlısırz gormeye gelırsın daıreyı

canım ben kızım nedeni ile okula yakın istiyorum hangi okul olduğu çokta önemli değil ama senin oturduğun yeri çok anlayamadım ben merkezde istiyorum migros ne tarafta kalıyor anlayamadım tatlım ?

canım ben kızım nedeni ile okula yakın istiyorum hangi okul olduğu çokta önemli değil ama senin oturduğun yeri çok anlayamadım ben merkezde istiyorum migros ne tarafta kalıyor anlayamadım tatlım ?
carreforu real bauhause karsı tarafında kalıyoruz ılkokula yakın tamam canım aklımda olsun en kısa zamanda sana dönus yapıcam inş buluruz

carreforu real bauhause karsı tarafında kalıyoruz ılkokula yakın tamam canım aklımda olsun en kısa zamanda sana dönus yapıcam inş buluruz

ben oradan değil ama büyükçekmece merkezden istiyorum canım o binalar çok yüksek ben oturamıyorum ki :(((

eşin emlakçımı senin

esimin cevresi genıs canım emlakcı arkadaslarıda var sordum ama beylıkduzunde o fıyata mumkun degıl dedı buyukcekmece de bulabılır dedı esımın de bıldıgı yokmus canım ya ınternetten arama yapıpta bulabılırsın aslında ben dun senın ıcın baktım ama bulamadım o fiyatlarda var ama okul fılan yakın ıstıyrsun onun hakkında bıse bulamadım

esimin cevresi genıs canım emlakcı arkadaslarıda var sordum ama beylıkduzunde o fıyata mumkun degıl dedı buyukcekmece de bulabılır dedı esımın de bıldıgı yokmus canım ya ınternetten arama yapıpta bulabılırsın aslında ben dun senın ıcın baktım ama bulamadım o fiyatlarda var ama okul fılan yakın ıstıyrsun onun hakkında bıse bulamadım

sağol canım bende hergün bakıyorum ama yok :((

Back