• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Büyükçekmece Beylikdüzü civarında önereceğiniz çocuk doktorları?acilll

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

pinktomato

sebnemindunyasi.blogspot.
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
1.586
15
358
bursa
arkadaşlar doğumdan beri çocuk doktorumuz bahçelievlerde ama çok uzak kalıyor oturduğumuz yere.bugün acil bir şekilde beylikdüzünde bir özel hastaneye gittik bebeğim için :43: , hiç memnun kalmadık dr bayandan. kendi doktorumuz da çok uzak kaldığı için acil durumlarda ona gidemeyeceğiz.. büyükçekmece veya beylikdüzü civarında çocuk doktoru önerileriniz var mı?özel hastane veya özel muayenehane farketmez..medicana'da vedat baş'ı duydum,giden var mı? yada tavsiyesi olan? :85:

tam üstüne olmuş bu konu canım ben yenıbosnada oturuyordum bahçelıevler hizmette doğum yaptım malesefki gecen ay doktorumuz beylıkduzu medinlayf a gectı ağladım sınırıme özellıkleromo yazmıyorum hiç git anlarsın canım cengiz akbenlioğlu harıka bır doktor

hele şükür birileri sesimi duymuş saolun kızlar :74: şu an dr. hayri gözlükgiller'e devam ediyoruz medicalpark'ta aylık kontrolleri için..çok uzak da kalsa kontrolleri ve aşıları için yine ona devam etmeyi planlıyoruz şimdilik,çünkü iyi ve ilgili bir doktor ama en azından acil durumlarda daha yakın mesafede neresi olabilir diye araştırıyoruz.. ama hala bulamadık.. yazdığınız doktorları eşim araştıracak, çok teşekkür ederimmm.. sanırım acil için ya medicana ya medilife'ı düşüneceğiz.. bir de dr. ender yaman diye birini duydum ama onu da araştırmadım..:26:

kızlar, ismi lazım değil yakınlardaki bir hastanedeki doktora devam ettik hem de herkesin tavsiye ettiği bir doktordu..şu anda oğlum idrar yolu iltihabı için o doktorun geç ve eksik müdahalesi yüzünden 7 gün boyunca antibiyotik iğnesi yiyor hergün.. sinirliyim ama hiçbişey demek istemiyorum..
döndük dolaştık yine sevgili doktorumuz hayri gözlükgillere devam ediyoruz,Allah razı olsun şimdi yine o ilgileniyor..uzak muzak,değiştirmeye hiç niyetimiz yok bu saatten sonra dr.u.. hem çok bilgili,çocuğumuza karşı ilgili,güleryüzlü,her sorumuza usanmadan cevap veriyor,hem hiç panik değil,hem de tereddütlü konuşmayan net biri..uzak olduğu için birkaç ay devam edemeyip başka dr.a yönelmiştik ama sağlık olunca uzaklık fln hikayeymiş..derler ya,Allah ne eksik bıraksın ne muhtaç bıraksın diye..
neyse,işte böyle..Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah..

medicalparkta hayri bey'e devam ediyoruz ancak serdar yeşinel'e de gidiyoruz medilife'a yakın olarak.. serdar bey de son derece ilgili bir doktor ve ilaçtan ziyade bitkisele yönlendirmesi olumlu..
hayri doktorumuz alanında süper fakat ben işimden istifa ettikten sonra özel sigortadan eşimin sgk'sına geçtiğimizden beri muayene ücretlerini de ister istemez kıyaslıyoruz , medilife'ta medicalpark'a göre üçte bir fiyat ödedik .. bunu anketlerinde de bildirdim,her özel hastanenin sgk ile anlaştığı pay ve sigortalının ödediği tutar farklı maalesef ve yapılacak da birşey yok..

beykent cerrahi tıp merkezi adında biyer var. hastane değil ama süper bir çocuk dr u var. barış yazar bey. ben çok memnunum. sizede tavsiye ederim..

beykent cerrahi tıp merkezi adında biyer var. hastane değil ama süper bir çocuk dr u var. barış yazar bey. ben çok memnunum. sizede tavsiye ederim..

İyi günler ben de bebeğime kalça ultrasonu çektireceğim ve beykent tıp merkezi bana çok yakın muayene ücretini ve diğer görüşlerinizi alabilirsem çok sevinirim tecrübeli annelerin desteğine ihtiyacım var

Bende Beykent Cerrahi Tıp Merkezinde Ayten Mutluya götürüyorum kızımı..Hem yeni, hemde tertemiz bi hastane. Personeli, çalışanları, herbiri ayrı ilgili.Ayten hanımın tecrübesi ve yaklaşımı süper tavsiye ederim.

Konuyu yıllar sonra hortlatayım...

Beylikdüzü kolan hastanesinde doğumdan itibaren Mustafa Doğan dı doktorumuz.Fakat Avcılara gitmiş ve bizde şimdi doktor arayışındayız...

Konuyu yıllar sonra hortlatayım...

Beylikdüzü kolan hastanesinde doğumdan itibaren Mustafa Doğan dı doktorumuz.Fakat Avcılara gitmiş ve bizde şimdi doktor arayışındayız...
Merhaba , Medilife Hastanesi kadın doğum ve çocukta çok iyidir. 7/24 kadın doğum ve çocuk acil var. Miktat Hoca en ünlü çocuk doktoru:) ama diğer doktorlar da çok iyi. Nihal Baysoy var mesela uzun dönem ona götürdük çocuğu.

Medılıfede kadın dogum onerebılecegınız doktor varmı
Merhaba , Medilife Hastanesi kadın doğum ve çocukta çok iyidir. 7/24 kadın doğum ve çocuk acil var. Miktat Hoca en ünlü çocuk doktoru:) ama diğer doktorlar da çok iyi. Nihal Baysoy var mesela uzun dönem ona götürdük çocuğu.

Beylikdüzü mendilimde Saadet Rızaoğlu harika bi dr.oğlumun bir çok kez astım atağını tedavi etti!!!

Back