büyük tuvaleti geleceği için korkanlar? tuvalette ağlayanlar? :(

kızlar bende aynı problemi çekiyordum sağolsun annem doğal bir yöntem buldu ki sıcak suya falan oturmaya gerek kalmadı çünkü hamileyken sıcak suya oturmak erken doğuma neden olurmuş

öncelikle kasaptan koyun böbreğinin dışındaki iç yağ (siz kasaplara söyleyin onlar biliyorlar :) )
yağı tavada eritin kızlar iyice eriyince içinde ki kıkırdaklar çıkacak onları atın kalan yağı biraz soğumya bırakın daha sonra baharatçılarda kafirun hapı diye bitkisel bir ürün var bu hapı yağ ılıkken içine atın karıştırın ve merkem kıvamına gelecek sonra o bölgenize sürün birazda içerisine doğru sokun yemin ederim bana ve 3 kişiye faydası oldu ve bunu bi hafta kadar hergün uygulayın inanın etkisini göreceksiniz ki benim iyice 5 tane memeleşmişti ne oturabiliyordum ne tuvalete girebiliyordum deneyin bi kızlar derim....

arkadaslar bagırsakları çalıstıran seyler yıyın ve kabız yapan seylerden kacının aslında ömür boyu böyle beslenmek lazım cunku bagırsaklarınız ıyı çalısıyorsa hem saglıklı olursunuz hemde kılo almazsınız
sıze önerılerım
1- beyaz ekmege veda edın katkısız tam bugday ekmegıne gecın
2- sıyah cayı bırakıp yesıl caya donus yapın
3- her seyın yanında salatalık yıyınkı kabız olmayın
3- bol bol kuru ıncır ve kuru yemıs yıyın
4- bende kaynar sekerlı sut ıyı etkı yapıyor
5-bol bol su ıcın
6- pirinç pilavı yerıne bulgur pılavı kısır vs yıyın

kızlar dün bir arkadaşım böyle bir sorundan dolayı ameliyat oldu.ondada aynı böyle acıyla tuvalete çıkma kanama falan oluyormuş doktora gitmiş bağırsağında çatlak çıkmış oda yeni doğum yaptı hamilelikte olmuş bu sorun kız dün ameliyat oldu.aksatmayın doktorunuza gidin derim.

dikişlerdense eğer bende çok çektim o lanet dikiş acılarını. her defasında korkarak girip ağlayarak çıkıyordum tuvaletten. tam 1.5 ay sürdü. çok korkunç günlerdi. zaten dikişler sürekli patladığı için bir kısmı açık duruyor şuan.

sevgili glupglup normal dogumla ilgili yazilarini okuyorum hep.kotu bir dogum oykusu gecirmissin.bende mecburi sezeryan olcam bu ilk dogumum olacak.hep normal dogum istemistim.dr sezeryan deyince cok uzuldum basta.ama tek tesellim senin yazilarin oldu.aklima hep onlari getiriyorum.belki n.dogum yapsam bende de bu tarz sikintilar olcakti diyorum.napym bende kendimi boyle teselli ediyorum.

acikcasi her iki dogum yontemininde dezavantajlari var.konu sahibi arkadasim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda ilerlemeden atlatrsin

surekli kabizlik problemim vardi ..miralax toz ilaci kullaniyorum ve cok rahatlatiyor birbardak suya bir yemek kasigi touznu dokuyorsunuz doktor sabah aksam dedi fakat ben yanlizca aksam kullaniyorum ve cok rahatlatiyor tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…