Büyük Şehirlerde Virüsten Sonra Stok Durumları

meleknurdogan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
1.120
568
53
35
Büyük yerlerde yaşayan arkadaşlar bazı ürünlerin raflarda bittiğini söyledi .. kucuuck yerdeyim eczanelerin hepsini aradım dezenfektan bulamadım bitmiş normalde de kullanıyordum evde.bi tane vardı geçen sene 30 TL ye almıştım şuan nette 70 falan .... kolonyolar marketlerde bitti .. bulamamis kimse bir yarın çıkıp bakacağım..
arkadaşlar bebek bezi falan stokluyorlar bana da al falan dediler .. bilmiyorum o kadar ciddi boyutta mi herkes..
.. sizlerde durum ne ... Çok endiselendirici beş liralık şey olmuş onbeş lira burda firsatcilardan.. siz ne gibi önlemler aldınız
.?
Psikolojim bozuldu normalde titizimdir çarşafları bile üç günde bir degistiriridim .. şimdi sürekli kirli gbi geliyor .. iki güne bir elimden gelse her gün yikayacagim ..

Saglik bakanı bugun açıkladı sadece normal deterjan-sabun kullanin en az ovarak 30 sn yıkayın yeter dedi

İnsanların delirdiğini düşünüyorum saçmalık
Kıytırık bir yerde yaşıyorum 10 tane fln eczane var hepsini aradım sordum hiç bir şey kalmamış .. geleceğini söylediler üç dört katı getirecek olanlar da.. İstanbul'da falan raflar boşaldı yazıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum ..

Kıytırık bir yerde yaşıyorum 10 tane fln eczane var hepsini aradım sordum hiç bir şey kalmamış .. geleceğini söylediler üç dört katı getirecek olanlar da.. İstanbul'da falan raflar boşaldı yazıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum .. umarım şehir efsanesidir .. cnku ben o kadar ciddi bir durum olduğunu sanmıyorum

Kıytırık bir yerde yaşıyorum 10 tane fln eczane var hepsini aradım sordum hiç bir şey kalmamış .. geleceğini söylediler üç dört katı getirecek olanlar da.. İstanbul'da falan raflar boşaldı yazıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum .. umarım şehir efsanesidir ..

Büyük yerlerde yaşayan arkadaşlar bazı ürünlerin raflarda bittiğini söyledi .. kucuuck yerdeyim eczanelerin hepsini aradım dezenfektan bulamadım bitmiş normalde de kullanıyordum evde.bi tane vardı geçen sene 30 TL ye almıştım şuan nette 70 falan .... kolonyolar marketlerde bitti .. bulamamis kimse bir yarın çıkıp bakacağım..
arkadaşlar bebek bezi falan stokluyorlar bana da al falan dediler .. bilmiyorum o kadar ciddi boyutta mi herkes..
.. sizlerde durum ne ... Çok endiselendirici beş liralık şey olmuş onbeş lira burda firsatcilardan.. siz ne gibi önlemler aldınız
.?
Psikolojim bozuldu normalde titizimdir çarşafları bile üç günde bir degistiriridim .. şimdi sürekli kirli gbi geliyor .. iki güne bir elimden gelse her gün yikayacagim ..
slm canim sadrce kolanya aldim iatanbuldayim yarin alis verise yapariz ama bizi aylik kumanya onlem icin degil

Ben bugün dışarıdayım hiç öyle birşeyle karşılaşmadım eczanelerde normaldi marketlerde İstanbuldayım ben..

Allahım sen firsatcilarin eline düşürme bizi🤲🤲

Bende kucuk bir sehirde yasiyorum burdada kolonya yok hic bir marketlerde.Dezenfektanda kalmamis eczanelerde
Aynen bizimde öyle cnm sipariş ettim bugün hiç bir şey kalmadı diyoar yarın çıkıp ollmadi ben bir bakacağım kolonya dezenfektab deil burada market rafları bile boşaldı diyorlar ..

Arkadaşlar bu yıkama temizlik işini lütfen abarmayın su kaynaklarımızı da düşünmek zorundayız. Bilinçsizce suyumuzu israf edersek afrika ulkelerine doneriz Allah korusun. Susuzluk her hastalıgı başı zaten
Suyun olmaması demek hastalıklar virüsler demek
Lütfen ama lütfen herkes dikkat etsin. Ellerimizi yıkamak dısında ekstra bir temizlik telasesine girmeye gerek yok

Back
X