büyük rahatlık

eksik

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
2
0
kızlar merhaba .... ben izmirde yasyorum ve yeni bir site buldum alış-veriş yapıyorum o gün içinde elimde oluyo.....benim için büyük rahlık çünkü 2çocugum oldugu için istediğim zaman dışarı çıkamıyorum ......bu sebepten bir kaç site keşfettim alış-veriş için adepo _ güzellik hakkında bilgi almak için mascarammaxx.com bu 2 siteye takıldım kaldım ve sizinle paylaşmak istedim eminim benim gibi dışarı çıkamayan insanlar vardır.... alış_veriş sitesinde sebzeden ete herşey var güzellik sitesindede haftalık bir dergi olduğu için herşey güncelleniyor ve tüm markalar yakından takip ediyolar iki sitede hayatımı kolaylştırdı birde iyi bir kıyafet sitesi bulsam süper olucak

Mesaj tekrarı..............................

Son düzenleme:

Pardon siz böyle bir büyük kolaylığı hakikaten daha yeni mi farkettiniz?

Sanırım öyle olmalısınız ki, böyle müthiş bir heyecanla bunu paylaşarak diğer insanlara da yardımcı olmaya çalışmışsınız. Ne güzel.

Yardımseverlik insanlığın gereğidir ve çok güzel birşeydir, hakkıyla becerebilene.

Ben pek ilgilenmediğim halde farklı şeyleri araştırırken bile, bir sürü kıyafet sitesi ilanları gözüme gözüme girecek kadar çok görünüyor bana ama, mutlaka vardır bunların içinde iyi olanı herhalde.

bende birkaç siteden alış-veriş yaptım ama aldıgım ayakkabı ayagıma olmadı resimdeki resimle bana gelen kıyafet arasında daglar kadar fark olunca alış-veriş yapmak zor oldu benim için......
market alış-verişinde böle bi site yok sebzesi bile harika her marka var ve gün içinde elinde olması süper....
eşimin iş saatlerinden benimde çocuklardan dolayı market alış-verişi bir lüksken bukadar kolay olması beni heyecanlandırmış olabilir :)
maskarammaxx'da inanılmaz bir site tüm makyaj mazemelerini anlatmış ve fiyatlarını bile araştırmış.. yazar kadrosu cok kaliteli dergi okumaktan hoslanıyorum ve güzellikle ilgili bu kadar kapsamlı ilk dergi bence..... bir sürü bilgi var okuması sıkıcı degil baya keyif aldım anlıyacagın internet bu anlamda büyük rahatlık benim için bu sebepten paylaşmak istedim benim gibi herşeyin lüks oldugu bir sürü insan vardır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…