• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buyuk miyom ve gebeligi olanlar

yawatfi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
5
1
1
36
Arkadaslar bu konuyla ilgili bir cok yazi okudum ama sonrasinda olanlari yazan olmamis. Ben simdi 20
Haftalik hamileyim ve 14 cm miyomum var surekli agri kasilma oluyor simdiye kadar iki kez de kanamam oldu. Miyom rahim
Agzini kapamis. Erken dogum riski var ve miyom alti kapadigi icin alttan da sezeryanda kesi acamiycaklarni soylediler. Buyuk miyom la bebegine kavusan varmi ve dikey kesi yapilan varmi???

Merhaba benim annemde olmustu ve 45 yasindaydi bebek yasamaz diye beklediler hep,tehlikeli bir durumdaydi ama simdi kardeşim koca cocuk oldu bile ama hamileliginde yasadigi streste ona yetti cok aglayan hircin bir bebek oldu yani kendini sıkma dua et nasip neyse o olacak zaten inş sag salim kucagina alirsin

Merhaba benim annemde olmustu ve 45 yasindaydi bebek yasamaz diye beklediler hep,tehlikeli bir durumdaydi ama simdi kardeşim koca cocuk oldu bile ama hamileliginde yasadigi streste ona yetti cok aglayan hircin bir bebek oldu yani kendini sıkma dua et nasip neyse o olacak zaten inş sag salim kucagina alirsin
Anneniz de acaba dikey mi kesildi??? Onun miyom kac cm di acaba? Bende cok korkuyorm

Arkadaslar bu konuyla ilgili bir cok yazi okudum ama sonrasinda olanlari yazan olmamis. Ben simdi 20
Haftalik hamileyim ve 14 cm miyomum var surekli agri kasilma oluyor simdiye kadar iki kez de kanamam oldu. Miyom rahim
Agzini kapamis. Erken dogum riski var ve miyom alti kapadigi icin alttan da sezeryanda kesi acamiycaklarni soylediler. Buyuk miyom la bebegine kavusan varmi ve dikey kesi yapilan varmi???
Merhaba ben de 16 haftalik hamileyim bende de miyom var. Merak ettim bebginizin ve sizin durumunuzu. Lutfen cevap verebilirmisin ben de cok endiseliyim

Ben 13 haftalık hamileyim şuan 8 cm her hafta büyüyordu yoğun bi kanamam oldu sonra o dayanılmaz sancılarım agrilarim azaldı en azından uyku uyuyabiliyorum artık ve sık sık kontrole gidiyorum benim size tavsiyem üniv. Hastanelerine gidin ve dogumunuzu da orda yapın ben öyle yapmayı planlıyorum tam teçhizatlı olduğu için falan kendimi en çok orda rahat hissediyorum. İnternetten araştırın dr bulun ona gidin. Ne kadar zor olursa olsun Rabbim onlari içimize koydu bize o mutluluğu yaşattı elbet o melekleri kucagimiza alacağımız yolu da açar 🙏🏻

Merhaba,benimde 7 cm büyüklüğünde miyomum var,ikinci hamileliğim 18.haftadayım.Dr.’uma nasıl bir sorun olabileceğini sorduğumda Doğum sırasında kanama olabileceğini söylemişti.İlk hamileliğime göre daha ağrılı geçiyor ama bu miyomun etkisimi bilemiyorum tabi.Bende Unv.hastanesinin Doğum için doğru seçim olacağını düşünüyorum ve ben öyle seçtim riskler açısından.

Back