Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Büyük Miyom ile doğuran var mı
- Konu Sahibi Sans94
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Masallah dogumu nerede yaptiniz peki hangi doktorla bir de normal doğum muydu4cm myom ile hamile kaldım 12 cm e kadar büyüdü gebeliğim süresince, oğlum 6 yaşında yalnız myomun yetide çnemli benimki rahmin arka duvarında en iyi yerde diyor dr
- 22 Aralık 2023
- 16
- 4
- 1
- 33
Bende 10 cm miyomla doğum yaptım bebeğim 3 aylık hamileliğimde gayet rahat geçti.Masallah dogumu nerede yaptiniz peki hangi doktorla bir de normal doğum muydu
- 22 Aralık 2023
- 16
- 4
- 1
- 33
Ve normal doğım yaptım doğumhaneye girdim 15 dk da doğurdumMasallah dogumu nerede yaptiniz peki hangi doktorla bir de normal doğum muydu
Merhaba ben 3 tane miyomla dogum yaptim kizima bi ranesi 8 cm kadar buyudu kizimda suan tekrar hamileyim ve bir sikinti olmadi cok fazla kanamam da olmadi sadece bu hamileligimde cok ufak ara ara agrilarim oluyor doktor normal dedi miyomlarsan dolayi ve onceden bakildigim doktor demisti ki bazen miyomlarin konumu yuzunden hamile kalmak zorlasabiliyor ama olacagi varsa bir sekilde oluyor dene hamile kalmayi baktin olmuyor aldirirsinYa masallah gercekten ben de normal doğum istiyorum ama riskleeinden korkuyorum miyom oldugunicin kanama cok olabolir diyorlar. Dogumdan sonra cok kanamaniz oldu mu
Ne guzel cok sevindim sizin icin, ben de su an bes aylik hamileyim doktor arayisindayim, siz hangi hastanede hangi doktorla dogum yaptinizMerhaba ben 3 tane miyomla dogum yaptim kizima bi ranesi 8 cm kadar buyudu kizimda suan tekrar hamileyim ve bir sikinti olmadi cok fazla kanamam da olmadi sadece bu hamileligimde cok ufak ara ara agrilarim oluyor doktor normal dedi miyomlarsan dolayi ve onceden bakildigim doktor demisti ki bazen miyomlarin konumu yuzunden hamile kalmak zorlasabiliyor ama olacagi varsa bir sekilde oluyor dene hamile kalmayi baktin olmuyor aldirirsin
Ben yurt dısında doğum yaptım canım ama cok sevindim senin için insallah saglıcakla alırsın kucagınaNe guzel cok sevindim sizin icin, ben de su an bes aylik hamileyim doktor arayisindayim, siz hangi hastanede hangi doktorla dogum yaptiniz
Amin amin cok tesekkur ederimBen yurt dısında doğum yaptım canım ama cok sevindim senin için insallah saglıcakla alırsın kucagına