Büyük meme ucu

Eyina

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2020
350
275
53
30
Merhaba arkadaşlar. Başlıktan da anlaşılacağı üzere meme uçlarım çok büyük. Kabuklu bir fındık kadar var. Asıl sorun olan büyük olması da değil ben meme ucuma dokunamıyorum çok çok çok huylanıyorum. Meme ucumu temizlemek bile zor oluyor. Eşim yaklaşmak istediğinde bazen müsade edebiliyorum artık ama çok kısa sürüyor. Sanırım meme ucumun büyük olması beni bu kadar huylandıran.
Bu konuyu açmamdaki en asıl mesele ise yakında bebeğim olacak. Ya onu emziremezsem diye endileşeleniyorum. Kendimi hazırlamaya çalışıyorum bu duruma.
Çoğu kadın çok zevk alıyor göğüs ucuna dokunulmasından ama ben kendim bile dokunamıyorum.

Meme ucunun büyük olması büyük avantaj bebeğin kavraması emmesi açısından buna sevinin. Benim memeler küçük meme uçlarım büyük bende huylanırım dokunmaktan dokunulmasından çok aşırı değil tabi.

Benimde göğüslerim çok küçük :) bu kadar küçük göğüse bu kadar büyük baş fazla bence ama evet bebeğim rahat kavrayacaktır inşallah. Umarım huylanmam

bende şu an doğumdan sonra bu kadar küçük meme ucuyla nasıl emzirecem diye düşünüyorum. şimdii sadece hamilelikle ilgili de değil yıllardır aynı soru bakalım yaşayarak öğrenicem

bende şu an doğumdan sonra bu kadar küçük meme ucuyla nasıl emzirecem diye düşünüyorum. şimdii sadece hamilelikle ilgili de değil yıllardır aynı soru bakalım yaşayarak öğrenicem
Bebek emdikçe ucu çıkıyor diye biliyorum. Bir de emzirmek için ucun olmaması sorun değil kahverengi kısmı alması da emmesini sağlar. Benim derdim de kendimi bildim bileli var, hamile olmadan önce de hep düşünürdüm. Kendim dokunamıyorum bebeğimi nasıl emzireceğim diye. Artık doğduktan sonra yaşayarak göreceğiz.

Benimki uçlard çok büyük
Ben çok beğeniyorum ama artik gebeyim, dün dedim ki çocuk bogulmasin ? Ağzıma elmanin tamamını soksam ben bogulurum mesela di mi.
Eee meme ucu da bebek için bı o kadar büyük

inşallah bir sorun yaşamazsınız bebekle güzel bir uyum yakalarsınız

Benimkide çok küçük ortası yok mu bunun ya

Huylanma hissetmezsiniz bence cunku ilk gunler inanilmaz agrili oluyor gogusler uclari ise yara oluyor. Hassasiyetten cok yaranin acisi olucak hissiniz zamanla iyilesicek dokunma hassasiyeti huylanma neredeyse hic olmuyor. Yani esin dokunursa huylanma oluyor ama bebek emerken o his gelmiyor. Umarim anlatabilmisimdir saglikla kavusun miniginize

Bende cok huylaniyordum ama emzirirken huylanmiyorum. Bebegin dokunuslari cok hafif oluyor, hissetmeyeceksiniz bile

Umarım yara olmadan tutturmayi başarabiliriz. Amin inşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…