Benimde göğüslerim çok küçük :) bu kadar küçük göğüse bu kadar büyük baş fazla benceMeme ucunun büyük olması büyük avantaj bebeğin kavraması emmesi açısından buna sevinin. Benim memeler küçük meme uçlarım büyükbende huylanırım dokunmaktan dokunulmasından çok aşırı değil tabi.
Umarım benimki de öyle olmazEmzirirken daha da buyuk olacak. Emziren bir kadin gormustum meme ucu rahat 4 cm uzunluğu vardi. Cocukluk travmam.
bende şu an doğumdan sonra bu kadar küçük meme ucuyla nasıl emzirecem diye düşünüyorum. şimdii sadece hamilelikle ilgili de değil yıllardır aynı soru bakalım yaşayarak öğrenicemMerhaba arkadaşlar. Başlıktan da anlaşılacağı üzere meme uçlarım çok büyük. Kabuklu bir fındık kadar var. Asıl sorun olan büyük olması da değil ben meme ucuma dokunamıyorum çok çok çok huylanıyorum. Meme ucumu temizlemek bile zor oluyor. Eşim yaklaşmak istediğinde bazen müsade edebiliyorum artık ama çok kısa sürüyor. Sanırım meme ucumun büyük olması beni bu kadar huylandıran.
Bu konuyu açmamdaki en asıl mesele ise yakında bebeğim olacak. Ya onu emziremezsem diye endileşeleniyorum. Kendimi hazırlamaya çalışıyorum bu duruma.
Çoğu kadın çok zevk alıyor göğüs ucuna dokunulmasından ama ben kendim bile dokunamıyorum.
Bebek emdikçe ucu çıkıyor diye biliyorum. Bir de emzirmek için ucun olmaması sorun değil kahverengi kısmı alması da emmesini sağlar. Benim derdim de kendimi bildim bileli var, hamile olmadan önce de hep düşünürdüm. Kendim dokunamıyorum bebeğimi nasıl emzireceğim diye. Artık doğduktan sonra yaşayarak göreceğiz.bende şu an doğumdan sonra bu kadar küçük meme ucuyla nasıl emzirecem diye düşünüyorum. şimdii sadece hamilelikle ilgili de değil yıllardır aynı soru bakalım yaşayarak öğrenicem
Uzunluk mu genislik mi ?Emzirirken daha da buyuk olacak. Emziren bir kadin gormustum meme ucu rahat 4 cm uzunluğu vardi. Cocukluk travmam.
Benimki uçlard çok büyükMeme ucunun büyük olması büyük avantaj bebeğin kavraması emmesi açısından buna sevinin. Benim memeler küçük meme uçlarım büyükbende huylanırım dokunmaktan dokunulmasından çok aşırı değil tabi.
Uzunluk mu genislik mi ?
Hayal edince küçük bir cüke benzettimYok geniş değil uzundu, az once mezurayla baktim hatta 4-5 cm arasi rahat vardir diye hatirliyorum. Şok olmuştum gorunce.
inşallah bir sorun yaşamazsınız bebekle güzel bir uyum yakalarsınızBebek emdikçe ucu çıkıyor diye biliyorum. Bir de emzirmek için ucun olmaması sorun değil kahverengi kısmı alması da emmesini sağlar. Benim derdim de kendimi bildim bileli var, hamile olmadan önce de hep düşünürdüm. Kendim dokunamıyorum bebeğimi nasıl emzireceğim diye. Artık doğduktan sonra yaşayarak göreceğiz.
Umarım yara olmadan tutturmayi başarabiliriz. Amin inşallah teşekkür ederimHuylanma hissetmezsiniz bence cunku ilk gunler inanilmaz agrili oluyor gogusler uclari ise yara oluyor. Hassasiyetten cok yaranin acisi olucak hissiniz zamanla iyilesicek dokunma hassasiyeti huylanma neredeyse hic olmuyor. Yani esin dokunursa huylanma oluyor ama bebek emerken o his gelmiyor. Umarim anlatabilmisimdirsaglikla kavusun miniginize
Yaa öyle mi dersiniz inşallahBende cok huylaniyordum ama emzirirken huylanmiyorum. Bebegin dokunuslari cok hafif oluyor, hissetmeyeceksiniz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?