Büyük konuşuyorum: AKP ile MHP olmaz

burası tüm içimizdeki kini kusabileceğimiz bir yer değil,bunun yargısı var,pek çok şeyi var,tüm düşüncelerimi yazabilmek isterdim doyasıya,o zaman benide siteden atarlardı,zaten yapmamda,örnek olmamız gerek çocuklarımız var..

ben alkış tutanini gordum sıkıntı yok

Demekki söz konusu rte olunca bazi seyler arkaya atilabiliyor. İlginç. Daha önce başka konuda da yazmıştım. Bu forumda yorumlar kişiye göre değişiyor sare.
canım benim için yazıldıysa kimsenin ölümü için alkış tutmadım bir diyeceği varsa insan alıntılar söyler,artık sinirlenmiyorum bile alıştık

nasıl yazabiliyorsunuz bu şekilde inanamıyorum size pes
herkez düsüncesinde selbest ben öyle düsündüm yazdim... afedersin de size ne....hem cocuklara kötü örnek yazmissiniz cocugunuz bu sayfayami giriyor ozaman kadin sorunlari hamile kalma nasil olur falanda konusulmasin degilmi....benim demekki yaram varda öyle yazdim olamaz mi günahi bana size degil....

çocuklar dediğim gençler,facede yeterince şiddet var zaten,üye olarak uyarmak hakkım ortaya yazmışsınız sonuçta,bizim yaralarımız yok sanki

Demekki söz konusu rte olunca bazi seyler arkaya atilabiliyor. İlginç. Daha önce başka konuda da yazmıştım. Bu forumda yorumlar kişiye göre değişiyor sare.
Ama değişmemeli, bak yine ama dedim
Kin ve nefret kime olursa olsun, ölümü dileyecek noktaya getirilmemeli, ölsün, öyle olsun, âmin, inşallah gibi söylemlerin hepsi kime olursa olsun çirkin.
Fakat burda durum öyle bir hal aldı ki, bir siyasi hakkında böyle kötü temenniler yapıldığında, misilleme olarak başka bir siyasiye de benzer şeyler yazılıyor.

Artık buna bir son vermesi gerekir insanların, eleştirsinler, eleştirmenin ne site kurallarında ne de yasalar karşısında bir yaptırımı yok, halk eleştirme hakkını kullanabilir lakin dile getirmek istemediğim temenniler çok çirkin ve ayrıca yasal olarakta baş ağrıtır, birgün eskiden yaşandığı gibi yine şikayet edilecekler, sonra da yana yakıla yorumumu silin diyecekler fakat nafile...

siz galiba formda gercekten kötü yazilar görmediniz sanki bu cagda gencer saf sizden benden daha cok sey biliyorlar

siz galiba formda gercekten kötü yazilar görmediniz sanki bu cagda gencer saf sizden benden daha cok sey biliyorlar
kendinizide zor durmda bırakıyorsunuzki,gelen geçen hükümetler hepsi kimi zarar gördüm diyor kimi fayda,ne yapabilirz biz bizi yönetenlere,bak biz yazabildiğimizce yazmaya çalışıyoruz

Türkçelerini kimse anlamayacağı için muhtemelen sorun olmayacaktır abla..

Arkadaşlar konuyla hiç alakası yok, ama Allah aşkına şu kelimeleri doğru yazın yahu.. Herkez değil herkes, selbest değil serbest.. Yeminle sitenin gönüllü TDK üyesi gibi oldum..

Keşke herkes sizin gibi düşünse. Ama nefret gözlerini kör etmiş insanların.

Herkes istediği kadar elestirsin sevmesin ama o kişinin ölümünü istemek bambaşka bir şey.

kusura bakma türkiyede yasamadigim icin yazmam biraz kötü........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…