Büyük konuşuyorum: AKP ile MHP olmaz

2 eski cumhurbaşkanı ölünce, sıra diğerinde diye yapılan geyiklerde çok çirkin bence. tüm sosyal medyada vardı

Onu görmedim bak ama şaşırmam yapmışlardır. Tayyip Erdoğan hastaneye yatmisti bir kere ekşi Sözlükte inşallah ölür başka türlü kurtulamayacagiz bundan yazani gördüm ben. Millet delirmis ülke kocaman açık timarhaneye dönmüş farkında değiliz

yanılmıyosam burdada yazan vardı emin değilim çok fazla sosyal medya takip ediyorum karıştırmış olabilirim ama yazıldı yani çokça, alay edercesine

evet maalesef

ben kim hakaret ederse tepkimi koyarım kimseyede hakaret etmemişimdir ettiysem buyrun çıkarın
ya siz iyimisiniz? adınızımı telaffuz ettim?ben bişi diyince alıntılama diyosunuz sonra, sizde alıntılamazsanız sevinirim. üstünüze alınmayın yazdığımı sizle alakası yok!?

ya siz iyimisiniz? adınızımı telaffuz ettim?ben bişi diyince alıntılama diyosunuz sonra, sizde alıntılamazsanız sevinirim. üstünüze alınmayın yazdığımı sizle alakası yok!?
iyiyim teşekkürler böyle şeyler gördüğümüzde tepkimizi koyarsak insanlar yapmazlar

kenan evrenden bahsediyorsan o neleri hak ediyordu.öf neyse ya ölenin ardından konusmayayim.
aynen,seviyeyi düşürmeden tartışmak daha güzel,bahçeliden banane ben hiç oy vermemiş insanım kendisine,akp koalisyon görüşmelerinede karşıyım,fakat geber faşist çok fazla değilmi

burda görmüşüm yanılmamışım neyse, beğenenler alıntılayanlar falan var neyse susayım

burda görmüşüm yanılmamışım neyse, beğenenler alıntılayanlar falan var neyse susayım

Evet bende görmüştüm de sanki burada hiç böyle şeyler söylenmiyormuş gibi şaşırılmasına şaşırdım bende Burda da bolca dönüyor rte.ye beddualar,ölüm temennileri ekşiye gerek yok.

Bahçeliye,Kılıçtaroğlu'na oy vermedim ama Allah uzun ömürler versin hepsine,ne demek ölsün gebersin ya,sonra gelip burda üslup dersi verilir.

kime yazmışım,erdoğanamı,kılıçlar oğlunamı,bu uslup bile değil,farklı bir şey bu,sizde benim gibi uyarsaydınız neden gocundunuzki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…