- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 38
nasıl yazabiliyorsunuz bu şekilde inanamıyorum size pes
inan bir defa bile bahçeliye oy vermedimde,geber faşist nedir,insan sokaktaki hayvana acıyorkenValla ben de inanamıyorum. Nefret ne kadar kötü bir duygu. Başkasının ölümü insanı ne kadar mutlu edebilir ki, ya da doğru soru mutlu eder mi ?
inan bir defa bile bahçeliye oy vermedimde,geber faşist nedir,insan sokaktaki hayvana acıyorken
amin arkadaşım amin..Aynen. Hadi sevmezsin desteklemezsin ama olmesini istemek nedir? Allah herkese önce vicdan versin.
2 eski cumhurbaşkanı ölünce, sıra diğerinde diye yapılan geyiklerde çok çirkin bence. tüm sosyal medyada vardıAynen. Hadi sevmezsin desteklemezsin ama olmesini istemek nedir? Allah herkese önce vicdan versin.
2 eski cumhurbaşkanı ölünce, sıra diğerinde diye yapılan geyiklerde çok çirkin bence. tüm sosyal medyada vardı
yanılmıyosam burdada yazan vardı emin değilim çok fazla sosyal medya takip ediyorum karıştırmış olabilirim ama yazıldı yani çokça, alay edercesineOnu görmedim bak ama şaşırmam yapmışlardır. Tayyip Erdoğan hastaneye yatmisti bir kere ekşi Sözlükte inşallah ölür başka türlü kurtulamayacagiz bundan yazani gördüm ben. Millet delirmis ülke kocaman açık timarhaneye dönmüş farkında değiliz
ben kim hakaret ederse tepkimi koyarım kimseyede hakaret etmemişimdir ettiysem buyrun çıkarınyanılmıyosam burdada yazan vardı emin değilim çok fazla sosyal medya takip ediyorum karıştırmış olabilirim ama yazıldı yani çokça, alay edercesine
evet maalesefOnu görmedim bak ama şaşırmam yapmışlardır. Tayyip Erdoğan hastaneye yatmisti bir kere ekşi Sözlükte inşallah ölür başka türlü kurtulamayacagiz bundan yazani gördüm ben. Millet delirmis ülke kocaman açık timarhaneye dönmüş farkında değiliz
ya siz iyimisiniz? adınızımı telaffuz ettim?ben bişi diyince alıntılama diyosunuz sonra, sizde alıntılamazsanız sevinirim. üstünüze alınmayın yazdığımı sizle alakası yok!?ben kim hakaret ederse tepkimi koyarım kimseyede hakaret etmemişimdir ettiysem buyrun çıkarın
kenan evrenden bahsediyorsan o neleri hak ediyordu.öf neyse ya ölenin ardından konusmayayim.2 eski cumhurbaşkanı ölünce, sıra diğerinde diye yapılan geyiklerde çok çirkin bence. tüm sosyal medyada vardı
yok yok o öldüğünde rte den bahsettiler sıra ona geldi falan diye. yoksa antikenanevren yanikenan evrenden bahsediyorsan o neleri hak ediyordu.öf neyse ya ölenin ardından konusmayayim.
iyiyim teşekkürler böyle şeyler gördüğümüzde tepkimizi koyarsak insanlar yapmazlarya siz iyimisiniz? adınızımı telaffuz ettim?ben bişi diyince alıntılama diyosunuz sonra, sizde alıntılamazsanız sevinirim. üstünüze alınmayın yazdığımı sizle alakası yok!?
aynen,seviyeyi düşürmeden tartışmak daha güzel,bahçeliden banane ben hiç oy vermemiş insanım kendisine,akp koalisyon görüşmelerinede karşıyım,fakat geber faşist çok fazla değilmikenan evrenden bahsediyorsan o neleri hak ediyordu.öf neyse ya ölenin ardından konusmayayim.
Hiç bilmiyorum o muhabbeti benyok yok o öldüğünde rte den bahsettiler sıra ona geldi falan diye. yoksa antikenanevren yani
burdamı okudum bilmiyorum ama biyerlerde okudum eminim, denk gelirsen paylaşırımHiç bilmiyorum o muhabbeti ben
Bendim o şahıs galiba sare evet evet bendim demirel vefatından sonraya siz iyimisiniz? adınızımı telaffuz ettim?ben bişi diyince alıntılama diyosunuz sonra, sizde alıntılamazsanız sevinirim. üstünüze alınmayın yazdığımı sizle alakası yok!?
burda görmüşüm yanılmamışım neyse, beğenenler alıntılayanlar falan var neyse susayım
kime yazmışım,erdoğanamı,kılıçlar oğlunamı,bu uslup bile değil,farklı bir şey bu,sizde benim gibi uyarsaydınız neden gocundunuzkiEvet bende görmüştüm de sanki burada hiç böyle şeyler söylenmiyormuş gibi şaşırılmasına şaşırdım bendeBurda da bolca dönüyor rte.ye beddualar,ölüm temennileri ekşiye gerek yok.
Bahçeliye,Kılıçtaroğlu'na oy vermedim ama Allah uzun ömürler versin hepsine,ne demek ölsün gebersin ya,sonra gelip burda üslup dersi verilir.