Diğer açıklamalarla ve akp-mhp köşkte sabaha kadar durmaksızın çılgınca sevişti söylentileriyle çelişiyor işte bunlar hep.
Mhp seçmen kaybetmemek için bu şartları sunup, çılgın geceler boyunca akp'nin bunlardan en az birkaçını kabul etmeyeceğini bile bile cilveli sözleşmelere imza atıyor olabilir mi aceba?
Dun bir haberde ikisinin anlastigini, cozum surecinin devam edecegini fakat bakanlara yargi olunun acilacagini, MHPnin 8 bakanlik karsisinda anlastigini ve bunlardan ikisinin basbakan yardimciligi oldugu, donusumlu basbakanlik yapacaklari filan yaziyordu. HDPyi istemem, ama cozum surecinde hemfikirim demis Bahceli anlasilan.. Dolayli yoldan PKKya gecit ver iyor anlasilan sayin cok milliyetci Bahceli.. Sanki HDP ile koalisyon yapsa idi farkli olacakti..
günahtır kız adamın ne kötülüğünü gördünşimdi bahçeliyi neden bu kadar sevmediğimi anladınız mı ikisinin koalisyonunu isterim, ama bahceli asla ülkücü değil. Koltuk sevdalisinin teki, gideceği yok zaten vefatını bekliyorum
He ya anladık sende olmasan kimse senin kadar yırtınıp anlatamazdı bravo size anladık anladık sayendeşimdi bahçeliyi neden bu kadar sevmediğimi anladınız mı ikisinin koalisyonunu isterim, ama bahceli asla ülkücü değil. Koltuk sevdalisinin teki, gideceği yok zaten vefatını bekliyorum
Kötülük görseler batmaz ama kötülük görmediklerinden sevmiyorlar bahçeliyi her mesajında sevmezmiş yok gitsinmiş yok vefat etsinmiş tamam sevme hayret bişey yahu bide ülkücüymüş turancıymış ülkücülükle Turancılığı aynı kefeye koymasın arkadaşa deyin artıkgünahtır kız adamın ne kötülüğünü gördün
Tamam ablamYa biraz üsluplara dikkat edebilir miyiz acaba?
Ablacım, uyumadın mı bu saatteTamam ablam
Uyumadım ezan yenice okundu namazımı kılıp yatacağım hayırlı sahurlar ablamAblacım, uyumadın mı bu saatte
Sağol birtanem, sana da hayırlı sahurlarUyumadım ezan yenice okundu namazımı kılıp yatacağım hayırlı sahurlar ablam
nasıl yazabiliyorsunuz bu şekilde inanamıyorum size pesgebersin fasist
bu arkadaş uslup dışı olmuş mune bakarmısınYa biraz üsluplara dikkat edebilir miyiz acaba?