Büyük KAVGA! Tavsiye verin!!

mrshard2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
15
2
35
Kızlar ağlamktn evi su bastı. Yni üye oldum tvsye alablmek için.
Perşmbe günü eşimle yemeğe çıktık. Yemeği güzelce yerkn eşim birden garsonu çağırdı ve hesabı ödedi. Ben ne oluyoruz dmeden kolumu sıkarak beni arabaya soktu. Bir adamın bana sürekli baktğını söyleyip bana 'neden sana bakıp duruyordu' diye arabanın içinde bagırdı. Adamla aramda bir şey olduğunu ima etmeye çalıştı. Ben de dayanamayıp -sırf onu kızdırmak için- 'Evet ilişkimiz var şimdi öğrendin' diye bağırdım. Ve bana tokat attı. Tokattan sonra kimseyle ilişkm olmadığını anlaatmaya çalıştım ama beni dinlemedi.
Eve geldk. Eşim beni kanepeye itti ve babamı aradı. Babama ' al or.spu kızını' diye bagırdı. 10 dk snra babam ve erkek kaardeşim bize geldi. Kardeşim kapıdan içeri girer girmz eşime yumruk attı. Eşim de ona vurdu ve kavga ettiler. Babam ayıramayınca komşulardan yardım istedi. Zar zor ayrdılar. Ben korkudn donup kaldım ve ağlayarak olanları izledim. Şu an babamın evindeyim. Boşanmayı düşünyorum ama eşimş çok seviyorum.
Ne yapmalıyım yardım edinnn

Esini sevmeye devam et canim sen benm diyecek sozum yok kusura bakmayasin

Oha sadece baktı diye eşin niye böyle yaptı ki çok mu kıskanç
Siz niye öyle dediniz o kötü olmuş
Büyük kavga deyince kavgaya mı gidiyoruz diye bir his oluştu içimde

Esinizi bulandiracak bir sey olmus sanki kusura bakmayinda ben esime evet iliskim var demeye utanirim ..

Eşinin davranışı hiç normal değil.. hadi bir anlık sinirlendi diyelim, yer degistirseydiniz, arkanı dönmüş olarak otursaydın.

Bu kadar sacma bir sebepten babanı arayip al kızını falan demesi çok kırıcı, ama sen kocanı çok seviyormussun o yüzden büyük ihtimalle bir kac gün naz yapıp 3. gün evine doneceksin

2 yıllık evliyiz. Son 1 aydir böyle kıskanç olmaya başladı. Bni çok üzüyor. Niye böyle anlmyorum

Asiri kiskanc. Attigi tokat askinin bir sesi gibi mi cinladi kulaklarinizda? Bu olayi unutabilecekseniz barisin. Ama size vurdugu halde kendi ayaklarinizla tipis tipis geri gideceginiz bir adamda azicik degeriniz, sayginiz kalmissa onu da yitirirsiniz

keşke böyle bir söz söylemeseydiniz. normal bir erkeği bile çıldırtacak bir şeyi böyle kıskanç adama söylemek hiç iyi olmamış. eşinizin babanızı arayıp hakkınızda bu kelimeyi sarfetmesi mide bulandırıcı. şimdilik hiçbir şey yapmayın. bekleyin. pişman olup gelince ona dönmek isteyip istemediğinize karar verirsiniz. yok yaptığı ayıbı fark etmezse zaten boşanın gitsin...

2 yıllık evliyiz. Son 1 aydir böyle kıskanç olmaya başladı. Bni çok üzüyor. Niye böyle anlmyorum

2 yıllık evlisin son bir ayda böyle huy değişimi hayra işaret değil yalnız.
Yok illa olacaksa da böyle saçma kıskançlıklar asıl evliliğin başında olur.
Sizin evlilik neredeyse oturmuş, eşin saçmalamaya başlamış.

Aklıma ayrılmaya bahane arıyor da o yüzden böyle davranıyor gibi geldi.
Umarım yanılıyorumdur.

Şaka gibi, ve siz hala seviyorsunuz

Boşan git adamda piskolojik rahatsızlık var ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…