• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük Kabus

Yüzüme lazer yaptırmalı mıyım?

• Evet yaptır alexandrite lazer kullan.

OY: 0 0,0%
  • Hayır yaptırma ağda kullan.

• Başka bir şey yaptır (Yorumda belirtiniz.)

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

TheBigSupreme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
14
2
1
28
Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun süredir buraya üye olmak istiyordum kısmet bugüneymiş.
Ben 19 yaşındayım ve yüz bölgemdeki kıllar yüzünden psikolojim alt üst oldu. Kıllar diyorum çünkü tüy şeklinde değil bildiğiniz sakal şeklinde. Polikistik over rahatsızlığım var. Tabii ki kimse bu durumu anlamıyor. Arkadaş ortamında çok dalga geçildim. Erkekler bana kezban, kızlarsa lezbiyen misin deyip duruyorlardı. Ben de insan içine çıkamamaya başladım artık...
Kilo problemim de var, şimdi diyete başladım 1 haftadır da çok güzel gidiyorum. Hedefim eylül ayına kadar 60 kilo olabilmek. Kilo verince polikistik over rahatsızlığında düzelmeler olabiliyormuş. Düzelme olmazsa da kilolarımı verdikten sonra da ilaç tedavisine başlayacağım. İlaç tedavisine başlayınca da lazer epilasyona gideceğim.
Burda gördüğüm kadarıyla kimse lazer epilasyondan memnun kalmamış. Herkes tüylerin daha da arttığını söylüyor.
Siz benim durumumda olsaydınız ne yapardınız? Ağda ile yüzümü almaktan bıktım. Her yerimde sivilce yaptı, psikolojim alt üst oldu.
Lütfen bana yardım edin. Bursa'da olup memnun olduğunuz bir merkez var mı?
Bu arada beyaz tenliyim ve yüzümdeki kıllar siyah renkli
Teşekkürler herkese şimdiden...

Sert ve sakal gibiyse etkili olur canim en azından simdiki halinden iyi olur benim cok kalin degildi favori bolgeme yaptırdım yuzumun başka yerlerine dagildi :(

Canim vallla aynen oyle oluyo benm de cok canim sikildi pisman oldun:( burda yapilan yorumları okursan sende gorursun kimse yuze tavsiye etmiyo benim de yanak kisimlarim cok ince ve görünmüyodu simdi bakiyorum uzun uzun ve siyah oraya da yaptrsam daha ice dogru olacak :( bi de benim gittiğim yerde de yaptiranlar cok pisman hep dagildiini söylüyorlar boynuma dagilcak diye korkuyom simdi :(( ama senin yerinde olsam yaptirirdim sertmis onlara etkili olur bence

Back