BayanRuj Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2012 2.938 50 88 Ankara 31 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi dermet #81 o kadar para istemem,dertsiz başıma dert alamam:) çıkarsada öncelikle akrabalarımı mahkeme kararıyla reddederim:))) sonra keyfime bakarım. sabah kahvaltısını boğazda yaparım, öğlen yemeğine italyaya giderim, akşamda dubaiye:)))
o kadar para istemem,dertsiz başıma dert alamam:) çıkarsada öncelikle akrabalarımı mahkeme kararıyla reddederim:))) sonra keyfime bakarım. sabah kahvaltısını boğazda yaparım, öğlen yemeğine italyaya giderim, akşamda dubaiye:)))
dermet FURKANIM VE BABASI Kayıtlı Üye 13 Kasım 2010 1.895 29 118 Diyarbakır 31 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi dermet #82 BayanRuj .!.: o kadar para istemem,dertsiz başıma dert alamam:) çıkarsada öncelikle akrabalarımı mahkeme kararıyla reddederim:))) sonra keyfime bakarım. sabah kahvaltısını boğazda yaparım, öğlen yemeğine italyaya giderim, akşamda dubaiye:))) Genişletmek için tıkla... akrabaları red. bi orda bi burda başım döndü kız.
BayanRuj .!.: o kadar para istemem,dertsiz başıma dert alamam:) çıkarsada öncelikle akrabalarımı mahkeme kararıyla reddederim:))) sonra keyfime bakarım. sabah kahvaltısını boğazda yaparım, öğlen yemeğine italyaya giderim, akşamda dubaiye:))) Genişletmek için tıkla... akrabaları red. bi orda bi burda başım döndü kız.
H hulyadem Guru Kayıtlı Üye 22 Aralık 2012 448 1.180 313 İzmir 31 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi dermet #83 dermet sağol canım.inşallah senin ve diğer kızların da tüm hayalleri gerçekleşir.ikramiyeli ya da ikramiyesiz.:)
dermet sağol canım.inşallah senin ve diğer kızların da tüm hayalleri gerçekleşir.ikramiyeli ya da ikramiyesiz.:)
BayanRuj Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2012 2.938 50 88 Ankara 31 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi dermet #84 dermet .!.: akrabaları red. bi orda bi burda başım döndü kız. Genişletmek için tıkla... :))) ne yapim canım,bunca zamandır evde oturuyoz,bi değişiklik olsun dimi:))
dermet .!.: akrabaları red. bi orda bi burda başım döndü kız. Genişletmek için tıkla... :))) ne yapim canım,bunca zamandır evde oturuyoz,bi değişiklik olsun dimi:))
fresa Guru Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 2.447 948 363 İstanbul 31 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi dermet #85 aynen tüm akrabaları red ederim toz olurum anında uzaklara çok uzaklara giderim annemi kardeşlerimi alır kimsenin beni tanımadığı yere gider orda yaşarım fazla lüks hayat yaşamam yeterki huzurum olsun
aynen tüm akrabaları red ederim toz olurum anında uzaklara çok uzaklara giderim annemi kardeşlerimi alır kimsenin beni tanımadığı yere gider orda yaşarım fazla lüks hayat yaşamam yeterki huzurum olsun
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 295.238 608.268 1.098 43 Malatya 1 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dermet #86 Nerde o günler çıkmaz ki Çıkarsa düşünürüzAkrabalarım çoğalır o kesin
dermet FURKANIM VE BABASI Kayıtlı Üye 13 Kasım 2010 1.895 29 118 Diyarbakır 1 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dermet #87 şu borçlarımı kapatacak kadar çıksaydıkeşkeeeeeeeeeeeeeee
SUMUKLUBOCEG Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2013 36 0 16 Diyarbakır 4 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dermet #88 dermet .!.: ay nerdeyse unutuyordum halacığıma tüp bebek tedavisi içn yüklü bi miktarda para verirdim Genişletmek için tıkla... hele şükür aklınıza yararlı bişey gelmiş..şimdiye kadar harvurup harman savurdunuz da o para bitti sandım..:)
dermet .!.: ay nerdeyse unutuyordum halacığıma tüp bebek tedavisi içn yüklü bi miktarda para verirdim Genişletmek için tıkla... hele şükür aklınıza yararlı bişey gelmiş..şimdiye kadar harvurup harman savurdunuz da o para bitti sandım..:)
dermet FURKANIM VE BABASI Kayıtlı Üye 13 Kasım 2010 1.895 29 118 Diyarbakır 5 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dermet #89 diğerleride yararlydı.zaten helal para değil öyle yada böyle biterdi..iyiki çıkmadı