Büyük ikramiye bana çıktı...:)

SERRA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
388
287
biraz tuhaf olucak o kadar çok isteyipte olmayan arkadaşlarım adına... ben doğum kontrol hapı kullanıyordum senelerdir geçen aylarda bir kaçgün geciktirdim sonra devamda ettim olmuş işte nasılsa hala inanamıyorum yılbaşı günü test yaptım arkadaşımın diretmesiyle hiç ihtimal dahi vermiyordum daha önce 5 - 6 gün bile geciktirdiğim olmuştu birşey yoktur dedim ama pozitif çıkınca inanamadım eşimde öyle ogün yılbaşı hazırlığı yerine eczane eczane gezip test doğrumu diye sordum yenisini almak istedim vermediler emin olun doğru dediler:) cumartesiyi zor yaptım uyur uyanık evet doğruymuş 6 haftalık hamileymişim ağustos 25 doğum dedi doktorum 10 gün sonra kontrole gittim tekrar kalp atışları duyuluyor 15mm boyunda fasulye tanesi:)hala eşim ve ben şoktayız bu duruma alışamadık şimdilik kızımıza nasıl ne zaman söylicez bilemiyoruz hem çok mutluyum hem heycanlı nasıl geçicek bu zaman yavrumu ne zaman kucağıma alacağım sağ salim....haa bide iş yerinde istemeden bilmediğim için o kadar ağır işler yaptım atladım zıpladım ağır kaldırdım anlatamam o yüzdende biraz inanmayışımın sebebi allahım korudu işte ne dersen de çok şükür... allah her isteyene yardım etsin kimse evlat sevgisi yaşamadan göçmesin bu dünyadan....şükürler olsun binlerce kere yarabbim sana...:) sonuç olarak büyük ikramiye bende kim nederse desin....

hayırlı olsun cnm benım allahım nelere kadir allah analı babalı büyütsün saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın:Saruboceqpuyorumnanaktan

hayırlı olsun allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin a.s.

Agır kaldırma dikkat et bende geçen hafta cuma düşük yaptım 4 haftalıktı çok üzgünüm bayadır beklenen bi gebelikti ama olmadı işte kısmetimiz böyleymiş en kısa zamanda bende bir ikramiye istiyorum ona çok ihtiyacım var

hayırlı olsun cnm rabbim vermek isteyince hiç bir şey engel olamıyor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…