sevgili arkadaşlar merhabalar hepinize.
sitenizi yeni buldum ve bende korkularım arttıkça netten araştırmalar başladım.en kötüsüde sürecin çok yavaş işlemesi ve tam teşhisin net olarak konulamaması.
çok tecrübesizim ve bana bu konuda lütfen yardımcı olun. 1 yıllık evliyim ve şubat ayından itibaren bebek düşünür olmuştuk artık. 4 şubatta son adetim gerçekleşti. mart ayında adetimde gecikme oldu. hamile kadığımı düşündüm.çünkü baş dönmesi, ve göğüslerde ağrım ve duyarlılık çok fazlaydı. fakat ben muayeneye gitmeden 10 martta kanamam başladı. tecrübesiz olduğum için regli olduğumu düşündüm ve kanamam 11. günününe geldiğinde başka bir neden olacağını düşündüm.çünkü adetim çok düzenlidir 6-7 gün sürer. 21 martta doktora gittim. hcg değerim 24 çıktı, kimyasal gebelik yaşadığımı söledi dr ve tam bir hafta sonraya randevi vererek hcg oranının düşmesi gerektiğini söledi. fakat ben 28 martta tekrar gittim dr a. hcg değerim 37 çıktı. tekrar 3 gün sonraya yani yarına kan değerime bakacaktı. fakat ben iyice endişelendiğim için başka bir hastaneye başka doktora gittim. oda cumaya b hcg me bakıcak.dış gebelikten şüphelendi. bu ne demek oluyor arkadaşlar. düşük için bile bir hafta boyunca onca gözyaşı döktüm şimdi dış gebelik konularını okudukça kahroluyorum. dış gebelikse sorunum erken mi henüz tedavi çin. yada doktorlar neden tam bi teşhis koyamadı.ne yapmalıyım.çok korkuyorum. ve psikolojim çok bozuk. kanamam az da olsa hala devam ediyor. ara ara çok hafif ağrım var karnımda. ama beni çok sarsmıyor.şişkinlik var sanki karnımda.bunlar ne demek oluyor.kimyasal gebelik mi, dış gebelik mi
. Size tavsiyem belirtileri hissettiğiniz anda mutlaka dr a gidin ve doktor takibinde olun.